• Doğum
  • 37.haftada sezaryen olan var mı

Neslihanyagci benimde bayramdan önce olcak duruyor 38 bayramın üçümcü güne denk geliyor doktor yok o zamanda 37+3 gibi alır zaten ortada kalcagıma alsın kan sulandırıcı kullandıhım için bide kalp çarpıntısı basınçta sıkıntı yaşıyom

Fatma219187 geçmiş olsun Allahım size de nasip etsin en erken 37.haftada doğumu inş çok zor biliyorum

Gzoo bizimkiler biraz aceleci galiba🫠 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

• Gzoo bunu yanıtladı.

Neslihanyagci 37+1 de spinal sezaryen doğum yaptım, çok şükür bende bebekte hiç bi sıkıntı yaşamadık, hemen sütüm de geldi, çok çabuk toparladım bebeğimle hep kendim ilgilendim hiç korkmayın sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün 🌸🌸

Neslihanyagci Bennnn. Hiç bı problem yaşamadım. Bebeğim yanımdaydı sütüm de emzirdikce geldi ilk andan itibaren. 2 gün zorlandım sonra normal hayatima döndüm

Neslihanyagci ateş basması fazla kılo aldıgım yürüyememe halsizlık uykusuzluk enfeksiyon ztn hiç gecmedi hamıleligim en başından beri bel agrısı bel tutulması mide yanması..

Melekmete ya bendede o sorun var biraz gerilik var çok mu küçük doğuyorlar bide sizin kaç kiloydu 🙈😂ilk gebeliğim benim