Alwayshope sezaryen miydi sizin bir sorununuz var mıydı bebekte herhangi bir sorun veya sizde oluştu mu?
37.haftada sezaryen olan var mı
Gzoo bizimkiler biraz aceleci galiba🫠 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
casper12 evet maalesef 🥹 sizin ne gibi şikayetleriniz var acaba?
Aysenur222 geçmiş olsun bilirim çok zor 🥹 hayırlısıyla kucağımıza alalım inş 🤲🏻
Neslihanyagci 37+1 de spinal sezaryen doğum yaptım, çok şükür bende bebekte hiç bi sıkıntı yaşamadık, hemen sütüm de geldi, çok çabuk toparladım bebeğimle hep kendim ilgilendim hiç korkmayın sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün 🌸🌸
- Düzenlendi
Neslihanyagci Bennnn. Hiç bı problem yaşamadım. Bebeğim yanımdaydı sütüm de emzirdikce geldi ilk andan itibaren. 2 gün zorlandım sonra normal hayatima döndüm
Lunaaa92 ay çok sevindim 🫠❤️ Allahım hepimize böyle pozitif doğumlar nasip etsin inş🤲🏻
Neslihanyagci 37+4 te doğum yaptın gelişim geriliğinden dolayı minnak doğdu biraz ama şükür küveze girmedi
Neslihanyagci amiiin sağlıcakla kucağınıza alın sizde, hiç stres yapmayın, herşey güzel olacak bebişler hissediyor 🥰
Melekmete kaç kilo doğdukş gerilik vardı
Neslihanyagci ben 37+1 de oldum. Herhangi bir problem yaşamadım canım.
Neslihanyagci ateş basması fazla kılo aldıgım yürüyememe halsizlık uykusuzluk enfeksiyon ztn hiç gecmedi hamıleligim en başından beri bel agrısı bel tutulması mide yanması..
Melekmete oh çok şükür sağlıklı doğmuş 🫠 darısı hepimizin başına
Dlkzz oh maşallah 🥰 darısı tüm doğumu bekleyen hamişlerin başına❤️
casper12 aynı şeyler bende de mevcut seni çok iyi anlıyorum 🥹Doğum yaptın mı?
Neslihanyagci amin❤️
Neslihanyagci 3 gün sonra yapıcam canım dogum
Neslihanyagci 36+2 de oldum cıktıktan sonra bol kahve tuketıp narkozu atmak önemlı yurumek onemkı bıde buyuk abdeste cıkmak bol bol enerjılı olun sutum gelmez demeyın emzırın pes etmeyın gerekırse kasıkla verın ama bıberon vermeyın esım verdı kzm hc emmedı 5ay sagdım verdım gogsumun bırı dık dıgerı asagda sagdıgm ıcın yara oldu ayrı dert bel agrısı 2 seneye yakın kalıyor sonra gecıyor tabı bu kısıden kısıye degsyo dikişler agrı olyo tabıkı ama zorlamamak gerek smsıden saglıkla aljn ıns