Kaç Kilo Aldık? 🙈
Aysel66 ben 55 kg dan 63 oldum ve daha 24+5 🙄 sadece krnım değil kalçam goguslerımde buyudu
Aysel66 43 kilo hamile kalmış birisi olarak 55 olmak beni çooh mutlu ediyor😁 +12 almışım ama sadece göbekten alıyorum yüz ve bacaklar aynı gibi.. 27 haftalığız 💃🏻
Aysel66 kızlar ben bu konuda çok mutsuzum çünkü 2 buçuk kilo verdim 10+4 haftalık hamileyim ama iştahım inanılmaz kesildi aşırı koku hassasiyetim var ne yapabilirim bunun için
9 kilo aldım 26+5 🙈
Atlassmomm aynı şekilde 21 haftalım geveyim 10 hg aldım, 🙄
Aysel66 kız bende 26 haftalığım 71 Aynıyız senle
Gul2328 benim koşturacak hiç bişeyim yok ye yat ye yat böyle oldum 😂
Berce_23 sonumuz hayır olsun 😅😂
Aysel66 ay kuzum bende kalça ve bacaklarımdan çok aldım ve tiksinir oldum o kızımlardan az sarkma ve çatlaklar flan rahatsız edici geliyor bana psikolojim de bozuldu gibi ama sonunda neyse bebeğim sağlıklı gelsin alınan kilolar elbet verilir diyorum bende 64 ile hamile kalım 62 ye düştüm şuan 73 üm geçen doktor çok kilo aldığımı söyledi karbonhidrat yasağı koydu bol bol et tavuk balık ye dedi flan 🥴
Aysel66 73 le hamile kaldım 91 kiloyum 38. Haftadayım 🥲
- Düzenlendi
Aysel66 vallaha çok şükür 23 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım rabbime şükürler olsun ama bebişin kilosu süper gidiyor maşallah 🙏🏻
Aysel66 bende 29 haftalık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyum 10 kilo almışım o kadarda yemiyorum aslında🤷🤦