Aysel66 günlerimiz haftamız aynı bende 59 la kaldım 6 ay hiç almadım bir ay olmadı 64 oldum bakılm doğuma kaçla gireriz

Kızlar ben 67 hamile kalmıştım şimdi 23 +3 haftalığız 81 kilo olmuşum 100 kiloyla doğuma giderim gibi geliyor bana 😅😅aman neyse sanki hep hamile kalacaz keyfimize bakalım kendimi bununla teselli edeyim bari😅😅

68 kiloyla hamile kaldım ve suan 21.ci haftadayım 2 kilo aldım sadece☺️

13haftalik hamileyim 2 buçuk kilo aldım 😇😇

Nidaaaaa Ben ilk 2 trimesterda aldım çoğunu ,son haftalarda cok almadım belki sizinde öyle olur 🌺

Aysel66 ben 55 kg dan 63 oldum ve daha 24+5 🙄 sadece krnım değil kalçam goguslerımde buyudu

Aysel66 43 kilo hamile kalmış birisi olarak 55 olmak beni çooh mutlu ediyor😁 +12 almışım ama sadece göbekten alıyorum yüz ve bacaklar aynı gibi.. 27 haftalığız 💃🏻

Aysel66 kızlar ben bu konuda çok mutsuzum çünkü 2 buçuk kilo verdim 10+4 haftalık hamileyim ama iştahım inanılmaz kesildi aşırı koku hassasiyetim var ne yapabilirim bunun için

KE_A hayır yemezsen senden eksilir. Kemikler dişler zayıflar yemeye çalış. Sağlıklı şeyler ye küçük miktarlar da yeterli olur.yumurta ceviz balık yemeğe zorla kendini.

Aysel66 16+1 haftamdayim yaklasik 2 hafta once kontrole gittigimde 3 kilo almıştım 64 kilo çıktım kesin +1 daha olmustur 😂 benim de bacaklarimda selulit olustu maalesef catlak vs yok ama selulit cok moralimi bozuyor😕