Aysel66 ilk hamileligimde totalde 9.5 kilo almıştım. Şimdi 32+ 4 günlük 11 kilo aldım 🙈

Aysel66 12 kg da sabitlendim sanırım doğumuma en fazla 21 gün kaldı. Almazsın artık dedi ebe bugün, 62 civarıyım şu an

Aysel66 Bende 38. Haftadayım 14 kilo aldım ama karnım büyümedi çok fazla ama bacaklar ve kalçadan aldım geçermi acaba diye çok dert ettim kendime

86 ile hamile kaldım. Şuan 27+6 olduk. 89-90 arası gidip geliyorum. İnşallah fazla almam.

Dilek1903 insan açlığa dayanamıor gerçekten ama benim 32 aylık bi kızçem var peşinden koşmaktan yeme içme zor oluyor biraz onun sayesinde az aldım yoksa hiç acımam yerim valla 😂

53 kiloyla hamile kaldım
    28 +4 haftadan gidiyorum sadece 4 kilo aldım 🤨

Elizalya 6bucuk civarıydı başladı özellikle bu hafta artık zirveye ulaştı

35 haftalık hamileyim☺️9 kilo aldım)

Aysel66 69la gebe kaldım 73üm suan 26 haftalığız ilk aylar almadım 4.cü ve 5.ay arasında aldım bu kiloyu suan kilomu koruyorum bakalım nasıl gidicek

Aysel66 merhabalar bende 26+1 toplam 3kilo aldım bebek 860gram 30sm hepsini o ve memelerim aldı sanırsam 😂 inşallah böyle devam eder ama kilo 6aydan sonra alınıyormuş böyle şeyleri takmayın her vücut zaten farklıdır

Aysel66 8 kilo aldım 9 aylık hamileyim her ay bir kilo gibi felan asfhsh diğer kızımda da 9 kilo almıştım her ay bir kilo 🤣🤣

Feriideklc üç beyazı azaltıp meyve protein vitamin ağırlıklı ilerlersiniz çok almazsınız bebek her türlü alır da fazla kilo doğumu zorlaştırır Allah korusun