Feriideklc aynı kiloda hamile kalmışız 21 haftalığım 59 kiloyum bebeğiniz kaç kilo sağlıklı bi kilo almamıssınz
Kaç Kilo Aldık? 🙈
Aysel66 24. hafta ve +5 kilo 🥲 hepsini 17. Haftadan sonra aldım şekerim sınırda ve tatlıyı kesemiyorum maalesef 🥲🥲 ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım 1,5 sene şeker tedavisinden sonra verdim korkuyorun bunda da öyle olur diye 😬 Bir de karında çatlaklat son zamanlarda çok oluyor bende son 10 güne kadar hep kremledim 10 gün kala aman bitti artık diye bıraktım her gün bir yerden çatladı, önlemini al derim
ladyax ben kilodan ziyade çatlamamak için almamaya gayret ettim bebeğim ama illa alınıyor ya. Henüz çatlamadım daha İnşallah çatlamam da 🫣
Ketumserhatun evlenmeden önce çalışıyordum, midemi baya küçültmüştüm tek öğünle bile duruyordum. Evlendikten sonra öğünleri atlamadım hiç o yüzden de olabilir aldığım kilo zaten tiroidde çıktı hamilelikte onun içinde ilaç kullanıyorum. Bebeğimin boy ve kilosu gayet ideal çok şükür ama aldığım kilolar başımı ağrıttı
34 . Hafta +12 kilo :) Bu kiloyu bi de ilk aylar midem bulanırken aldım 😵💫🥰
Aysel66 31+1 10 kilo sadece göbekte çatlaklarım oldu
Aysel66 senede bi kilo alıp onu da ramazanda oruçla yok eden 43ten fazlasını asla göremeyen bir ben vardı … 4 sene önce 39 haftalık gebelikte sadece ve sadece 7kilo almıştım 50kg görmek ne kadar mutlu etmişti beni , o da doğumla yok olmuştu şimdi 34+5 ve 10kilo almışım bile😅 hayatımın en şaşkın sevinciydi tartı da 43 yerine 53 görmek 😄 keşke 2 kilo daha alsam ve hep 55 kalsam
34+3 47 ile hamile kaldım 60 kiloyum şu an 13 kilo aldım yani daha alır mıyım bilmiyorum 🤷♀️
Aysel66 31 hafta 3 kilo☺️
Aysel66 37. Haftadayız 16 kilo aldım 🫣
Aysel66 19+5im 61le hamile kaldim suan 64 🙃
30+0 haftalik hamileyim 58 le başladım suan 63 kiloyum
Ayy bende 24+5im 59,5 le hamileydim şimdi 65,5yim çok demiii