22+1 oldum ama şu ana kadar toplam 9 kilo aldım. Nasıl olacak bu kilolar bilmiyorum. Doktorumla çatışmaya başladık yavaş yavaş😏🙈
Kaç Kilo Aldık? 🙈
31+2 olduk 70 kiloyla hamile kaldım. İlk gebeliğim. Şansa Bn gittikçe zayıflıyorm şuan 65 kiloyum ama şükür ki bebeğimin kilosu gayet iyi o kilo alıyor ama Bn zayıflıyorm
Merhaba canim,
31+4 haftalik haileyim, Ben hamile olmadan once 49 kiloydum, bir hafta once kontrole gittigimde 65 kilo olmusum, 15 kilo almisim😅 doktorum cok dedi😅 bende cok sasirdim, cunku bakildiginda cok kilo almadim aslinda, butun kilo alimi zaten kalcam ve bacaklarimdan aldim, ve benim de catlaklarim karnimda hic yok, bacagimda ikiuc tane felanvar ama gorunmuyor , dogumdan sonra zatenbaya kaybedicez cunki amniyon sivi bebek vs bunlzrda kilomuza dahil😊
Aysel66 31 haftalık gebeyim 6 kg almışım 😑
Aysel66 ilkinde 35. Haftaya kadar hiç çatlamamıştım 35-40 arası çatır çatır çatladım hem de ne çatlama 😂 lierac biooil vs kullanmak falan çözüm değil bu iş genetiğe bakıyor ve karnım çok büyüktü bebeğim 4 kiloydu. Toplamda 55 el hamile kalıp 74le doğuma girmiştim bebeğim 4. Ayındayken 62 kiloydum şuan da 60ım bebeğim 1 yaşında kilo vermeye çalışmıyorum bıktım çünkü 😂
Aysel66 ben tam 29 haftalığım 5 kilo aldım. Kilo almaya çok müsait bir yapım var o yüzden elimden geldiğince doktorun söylediği şekilde beslenmeye çalıştım
Hamile olmadan önce 50 kiloydum su an 5 ay bitti 55 kiloyum çokta almadım galibaaa 😄
63 ile hamile kaldım 17. Haftamdayım 1.5 kilo aldım. Bundan sonra daha hızlı alınacak sanırım 😅
Ketumserhatun Aynen öyle Allah korusun 🙏
mshn2001200 Ay kendimi gördüm 😂
- Düzenlendi
54.5 ile hamile kaldım şimdi 60 oldum. 6 aylık hamileyim. ❣️🧿Abur cubur yemiyorum sağlıklı besleniyorum ama günde 1 küçük Magnum yiyorum şifa olsun kızıma 😁bu benim abur cuburum. Sabah öğle akşam düzenli besleniyorum.
55.5 kiloydum öğrendiğimde hiç bir hamilelik problemi yaşamadım bulantım olmadı iştahsızlığım olmadı biraz sindirim sorunu yaşadım onun neticesinde bu gün tam 13+0 58 kiloyum 🤦🏻♀️ nasıl becerdim de şimdiden yaklaşık 3 kilo aldım bilmiyorum sinir bozucu bir durum. Hala da kahvaltıya patates kızartayım derdindeyim 🤣
Ah ah şuan da mecburi diyette olan ben 🤦🏻♀️ 60 kg ile hamile kaldım şuan da 33+3 haftadayız 80 kg oldum 🥺 gebelik zehirlenmesinden korkuyorum
72 kg ile hamile kaldım şuan 15 haftalığız 74 kiloyum 🙈 🫶🏻iyi gidiyor bence
boymomyz bnde kilo almak istiyorum aksine 19 haftalığına 3 kilo almışım normalde 43 kiloyum kilo almak istiyorum ve kilom kalsın istiyorum bi on kilo kalsaydı iyiydi şuan 46 olmuşum daha 🤭
Aysel66 ilk gebeligimde 32 de doğurdum yüksek tansiyon cikti 32 de ve tam tamına 18 kilo almıştım evet doğumdan sonra 18 ayda tm 23 kilo verdim emzirmek çocuğun erken hareketlenmesi derken ben yememe dikkat etmediğim halde bu kadar verdim çatlakların cok cok fazla ama takmıyorum simdi yine hamileyim 24 haftalik tuzu azalttım tam buğday ekmeğiyle kanka oldum ve ona rağmen 7 kilo aldım alınıyor her türlü önemli olan gebelik şekeri ve tansiyon olmaması ona dikkat edin aşırı kilo aldığınızı dusunurseniz de diyetisyen ile dogum surecinizi ilerletin
İlk gebeliğim, kilolu hamile kaldım, 13.haftaya kadar hiç kilo almamıştım, 13. Ve 15.haftalar arasında geçici iştah artışı oldu 2 kilo almıştım. Son 1 buçuk haftadir iştahım yine kapandı o aldığım 2 kiloyu vermiştim ama 1 kilosunu geri almışım. 16.haftada olanlar sizdede iştah kapanışı oldu mu benim mide almıyor çoğu koku çoğu yemek mide mi bulandırmaya başladı 🤔