Aysel66 ben 55 kg dan 63 oldum ve daha 24+5 🙄 sadece krnım değil kalçam goguslerımde buyudu

Aysel66 43 kilo hamile kalmış birisi olarak 55 olmak beni çooh mutlu ediyor😁 +12 almışım ama sadece göbekten alıyorum yüz ve bacaklar aynı gibi.. 27 haftalığız 💃🏻

Aysel66 kızlar ben bu konuda çok mutsuzum çünkü 2 buçuk kilo verdim 10+4 haftalık hamileyim ama iştahım inanılmaz kesildi aşırı koku hassasiyetim var ne yapabilirim bunun için

KE_A hayır yemezsen senden eksilir. Kemikler dişler zayıflar yemeye çalış. Sağlıklı şeyler ye küçük miktarlar da yeterli olur.yumurta ceviz balık yemeğe zorla kendini.

Aysel66 16+1 haftamdayim yaklasik 2 hafta once kontrole gittigimde 3 kilo almıştım 64 kilo çıktım kesin +1 daha olmustur 😂 benim de bacaklarimda selulit olustu maalesef catlak vs yok ama selulit cok moralimi bozuyor😕

Aysel66 27 haftalık hiç kılo almadım bi kılo verdim hiç kusmadım bebek bi kılo hiç kılo, almam normalmi herkes, azda olsa, almiş, zaten iri biriyim bu, arada

Gul2328 benim koşturacak hiç bişeyim yok ye yat ye yat böyle oldum 😂

Aysel66 ay kuzum bende kalça ve bacaklarımdan çok aldım ve tiksinir oldum o kızımlardan az sarkma ve çatlaklar flan rahatsız edici geliyor bana psikolojim de bozuldu gibi ama sonunda neyse bebeğim sağlıklı gelsin alınan kilolar elbet verilir diyorum bende 64 ile hamile kalım 62 ye düştüm şuan 73 üm geçen doktor çok kilo aldığımı söyledi karbonhidrat yasağı koydu bol bol et tavuk balık ye dedi flan 🥴

Aysel66 vallaha çok şükür 23 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım rabbime şükürler olsun ama bebişin kilosu süper gidiyor maşallah 🙏🏻

Aysel66 bende 29 haftalık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyum 10 kilo almışım o kadarda yemiyorum aslında🤷🤦

Daisy0000 ben hamile kaldığım zaman 66 ile başladım başta sonra kusma felan derken 62 oldum ondan sonra iştahım bi açıldı bir şiştim bir şiştim 95 kilo ile doğuma girdim sezeryan yani sezeryandan sonra 11 kilo gitmişti sonrasında da yavaş yavaş ödememim şişkinliğim indi allahtan kız ayaklarımı zayıf görünce ne kadar mutlu oluyordum öyle bi balon gibi olmuşlardı ki anlatamam

Gebelikten önce 60 kg dim gebe kaldıktan sonra baya kötü geçti sürekli kusma hiçbişey yiyemekten 55 kg olmuştum şuan 29+1 haftalık olduk eski kiloma ulaştım 60 kg yim doktorum doğuma kadar 5 kilo almam gerektiğini söyledi

Daisy0000 bende ilk doğumunda 22 kilo almıştım doğum kilomdan sadece 3 kilo kaldı bana merak etmeyin doğum kilosunun çoğu gidiyor