Deletedmom_85 sağol canım inşallah senin ilk denemenmiydi
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 Aşkım kese görünce de devam ediyor o kalbini duyacak mıyım başlıyor sonra, o bitiyor sağlıklı mı iyi mi başlıyor hep aynı iç güdüsel♥️ Geçen hafta az çok yüksek tahminde bulundu Salı kesinleştirelim dedi, hep tatlı yiyip giriyorum hep yatıyor yarın limonata içip gireceğim bakalım 😂
Dneglr evet canım
minikmucizeemaak hadi hayırlısıyla netleşir. Maalesef evet ya kalp atışı duysan bile Allah korusun durma ihtimali de var. Hep bi kuşku işte Allah hayırlısını versin🥰
Deletedmom_85 Aminnn. Sağlıkla kavuşalım tek duamız o ♥️🤲🏻
minikmucizeemaak cinsiyete gidicektiniz öğrendiniz mii
Kaç haftaydınız bide
avakadominigi Yarın kesinleştirmeye gideceğiz doktorumuz geçen hafta kıza benzetti ♥️ 14+6 haftalığız bugün canım
minikmucizeemaak Bende 16+6 yım haftaya bugün kontrolüm var heycanlandım🥰
Bebeğin içinde hayırlı olsun ilk bebeğin mi, hissedebiliyomusun
- Düzenlendi
avakadominigi İlk bebeğim, Amin Allah razı olsun♥️ Sağlıkla kavuşalım, daha erkendir diye düşünüyorum ama 2 gündür falan kasıklarımda rahimde hafif sızı baskı gibi hissediyorum eğer bebitoysa, bir de gıdıklanma gibi bir his oluyor 🤭 Ahh bende çok heyecanlıyım, zaman durdu sanki geçmiyor
minikmucizeemaak bendede 1-2 gündür bişeyler var gibi yada ben hissetmek istediğim için aklım benle oyun oynuyor :)
Bu arada ilk gebeliğim bende normalde 22.haftalarda hissediliyormuş zaten
avakadominigi 22 haftalar biraz geç geldi burada genelde 17 18 şerde hissediliyor diye gördüm ben
minikmucizeemaak tabiki o zamanlarda mümkün ama 22 de fln ilk gebelikte olsa hissedilmesi artık gerekiyor en son
avakadominigi Sağlıkla gelsinler ♥️
Deletedmom_85 oh oh ha daha güzel haberlere inşallah 🥰🥳
Daha yeni görüyorum o kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin. İkiz mi acaba şimdi ben her gün seni stalklarım 🩷 çok çok mutlu olduuuumm gözyaşım pıt pıt şuan. 🧚🏻♀️
prematureannesi_ çok sağol canım benim. Tek koydurmustuk kendi kendine bölünmediyse tek bebistir☺️ inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsak bira daha rahatlarim daha keseyim bile göremedik gerçi randevu günü gelemedi bii
Deletedmom_85 ayyyy ne zaman kız randevu
cahillesohbetikestim pazartesi günü caniiim az kaldı 🥲
Deletedmom_85 oh çok şükür şu güzel haberini de bir alayım artık uygulamaya veda edicem seni bekliyorum 🤣🥰❤
Mutiim bebeğim yoktum gördüm de yorum yapamadım içimde kalmıştı şimdi hatırladım seni 🥺🥺🥺. Ay çok sevindim resmen. Kan verdin mi son durum nedir aşkım bilgilendir 🙈🙈