Deletedmom_85 negatif benim canım 🥺🥺
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
- Düzenlendi
Deletedmom_85 canım çıktı mı kan sonucun
- Düzenlendi
Rukiss35 4 gun once 190 çıkmışti. dün verdim 417 çıktı canım
- Düzenlendi
Dneglr ya canım benim üzülme desemde boş biliyorum ama yinede sıkma canını tekrar denersin herkesin ilkte tutacak degil ya. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla gebe kalırsın dua edeceğim senin için
minikmucizeemaak inşallah canım benim sağlıkla inşallah. Maalesef daha kese bile görmeye gitmedik ya insan kuruyor işte. Hadi inşallah sende yarın ogrenirsin🥹
Deletedmom_85 sağol canım inşallah senin ilk denemenmiydi
Deletedmom_85 Aşkım kese görünce de devam ediyor o kalbini duyacak mıyım başlıyor sonra, o bitiyor sağlıklı mı iyi mi başlıyor hep aynı iç güdüsel♥️ Geçen hafta az çok yüksek tahminde bulundu Salı kesinleştirelim dedi, hep tatlı yiyip giriyorum hep yatıyor yarın limonata içip gireceğim bakalım 😂
Dneglr evet canım
minikmucizeemaak hadi hayırlısıyla netleşir. Maalesef evet ya kalp atışı duysan bile Allah korusun durma ihtimali de var. Hep bi kuşku işte Allah hayırlısını versin🥰
Deletedmom_85 Aminnn. Sağlıkla kavuşalım tek duamız o ♥️🤲🏻
minikmucizeemaak cinsiyete gidicektiniz öğrendiniz mii
Kaç haftaydınız bide
avakadominigi Yarın kesinleştirmeye gideceğiz doktorumuz geçen hafta kıza benzetti ♥️ 14+6 haftalığız bugün canım
minikmucizeemaak Bende 16+6 yım haftaya bugün kontrolüm var heycanlandım🥰
Bebeğin içinde hayırlı olsun ilk bebeğin mi, hissedebiliyomusun
- Düzenlendi
avakadominigi İlk bebeğim, Amin Allah razı olsun♥️ Sağlıkla kavuşalım, daha erkendir diye düşünüyorum ama 2 gündür falan kasıklarımda rahimde hafif sızı baskı gibi hissediyorum eğer bebitoysa, bir de gıdıklanma gibi bir his oluyor 🤭 Ahh bende çok heyecanlıyım, zaman durdu sanki geçmiyor
minikmucizeemaak bendede 1-2 gündür bişeyler var gibi yada ben hissetmek istediğim için aklım benle oyun oynuyor :)
Bu arada ilk gebeliğim bende normalde 22.haftalarda hissediliyormuş zaten
avakadominigi 22 haftalar biraz geç geldi burada genelde 17 18 şerde hissediliyor diye gördüm ben
minikmucizeemaak tabiki o zamanlarda mümkün ama 22 de fln ilk gebelikte olsa hissedilmesi artık gerekiyor en son
avakadominigi Sağlıkla gelsinler ♥️
Deletedmom_85 oh oh ha daha güzel haberlere inşallah 🥰🥳
Daha yeni görüyorum o kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin. İkiz mi acaba şimdi ben her gün seni stalklarım 🩷 çok çok mutlu olduuuumm gözyaşım pıt pıt şuan. 🧚🏻♀️