Dneglr ya canım benim üzülme desemde boş biliyorum ama yinede sıkma canını tekrar denersin herkesin ilkte tutacak degil ya. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla gebe kalırsın dua edeceğim senin için

Deletedmom_85 Aşkım kese görünce de devam ediyor o kalbini duyacak mıyım başlıyor sonra, o bitiyor sağlıklı mı iyi mi başlıyor hep aynı iç güdüsel♥️ Geçen hafta az çok yüksek tahminde bulundu Salı kesinleştirelim dedi, hep tatlı yiyip giriyorum hep yatıyor yarın limonata içip gireceğim bakalım 😂

avakadominigi İlk bebeğim, Amin Allah razı olsun♥️ Sağlıkla kavuşalım, daha erkendir diye düşünüyorum ama 2 gündür falan kasıklarımda rahimde hafif sızı baskı gibi hissediyorum eğer bebitoysa, bir de gıdıklanma gibi bir his oluyor 🤭 Ahh bende çok heyecanlıyım, zaman durdu sanki geçmiyor

Daha yeni görüyorum o kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin. İkiz mi acaba şimdi ben her gün seni stalklarım 🩷 çok çok mutlu olduuuumm gözyaşım pıt pıt şuan. 🧚🏻‍♀️