Deletedmom_85 ederım cnm :)))
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 kuzum emin ol o herkeste olan bir kuşku yani bende yasadım dediklerini suan hamile kalsam emin ol o 3 ay banada geçmicek. Ama içimizi her zaman ferah tutmalıyız her zaman güzel düşünmeliyiz unutma artık seni hisseden biri var 🥹
aybarsaybuke inşallah canım benim inşallah güzel düşünelim güzel olsun Rabbım tekrar kötü anılar yasatmasin inşallah
Deletedmom_85 sağlıcakla kucağına al kuzım allahın izniyle ❤️
Fatossc inşallah canım Allah razı olsun 🥰
Deletedmom_85 aşko sen mihrimvuslatmısın
Myworld37 haha kız ne alaka 😄 çok eski bir üyeyim ben
Deletedmom_85 aşko oda hamile kalmak istiyorduda acaba omu dedim. 😅😅 ismini flan degistirdi sandm uzun zamandr göremiyomda
Kontrol günün ne zaman aşkoo
Deletedmom_85 Mutiii ben de hamileyim galiba beraber doğurucaz 🥲
LamiyaCetinkaya hadi hayırlı olsun bakalım sağ salim kavuşalım insallah🤭
cahillesohbetikestim bugün doktora mesaj attım tahlil sonucumu kuzum. Bakalım daha dönmedi 2 gün sonra tekrar kan ver dilek muhtemelen. Yanı yarın en son dün verdim çünkü. Bende merakla bekliyorum 😍
Deletedmom_85 Çok güzel yükselmiş🤩 Böyle sağlıkla yükselsin sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🥰 İçgüdüsel o kuşkular bende öyleyim bizim 3 ayımız bitti ama hala devam dün biraz rahim sızısı vardı hemen korkular peşine geliyor yarın bizde cinsiyet kesinleştirmeye gideceğiz Allahın izniyle ♥️
Deletedmom_85 negatif benim canım 🥺🥺
- Düzenlendi
Deletedmom_85 canım çıktı mı kan sonucun
- Düzenlendi
Rukiss35 4 gun once 190 çıkmışti. dün verdim 417 çıktı canım
- Düzenlendi
Dneglr ya canım benim üzülme desemde boş biliyorum ama yinede sıkma canını tekrar denersin herkesin ilkte tutacak degil ya. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla gebe kalırsın dua edeceğim senin için
minikmucizeemaak inşallah canım benim sağlıkla inşallah. Maalesef daha kese bile görmeye gitmedik ya insan kuruyor işte. Hadi inşallah sende yarın ogrenirsin🥹
Deletedmom_85 sağol canım inşallah senin ilk denemenmiydi
Deletedmom_85 Aşkım kese görünce de devam ediyor o kalbini duyacak mıyım başlıyor sonra, o bitiyor sağlıklı mı iyi mi başlıyor hep aynı iç güdüsel♥️ Geçen hafta az çok yüksek tahminde bulundu Salı kesinleştirelim dedi, hep tatlı yiyip giriyorum hep yatıyor yarın limonata içip gireceğim bakalım 😂