Deletedmom_85 kuzum emin ol o herkeste olan bir kuşku yani bende yasadım dediklerini suan hamile kalsam emin ol o 3 ay banada geçmicek. Ama içimizi her zaman ferah tutmalıyız her zaman güzel düşünmeliyiz unutma artık seni hisseden biri var 🥹

Deletedmom_85 aşko oda hamile kalmak istiyorduda acaba omu dedim. 😅😅 ismini flan degistirdi sandm uzun zamandr göremiyomda

Deletedmom_85 Çok güzel yükselmiş🤩 Böyle sağlıkla yükselsin sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🥰 İçgüdüsel o kuşkular bende öyleyim bizim 3 ayımız bitti ama hala devam dün biraz rahim sızısı vardı hemen korkular peşine geliyor yarın bizde cinsiyet kesinleştirmeye gideceğiz Allahın izniyle ♥️

Dneglr ya canım benim üzülme desemde boş biliyorum ama yinede sıkma canını tekrar denersin herkesin ilkte tutacak degil ya. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla gebe kalırsın dua edeceğim senin için

Deletedmom_85 Aşkım kese görünce de devam ediyor o kalbini duyacak mıyım başlıyor sonra, o bitiyor sağlıklı mı iyi mi başlıyor hep aynı iç güdüsel♥️ Geçen hafta az çok yüksek tahminde bulundu Salı kesinleştirelim dedi, hep tatlı yiyip giriyorum hep yatıyor yarın limonata içip gireceğim bakalım 😂