CmreKsidar ay bende hesap açtım dün mü ne öyle bir meraktan, kimseyi göremedim yorumda yapmadım hiç kaldı öyle kuzu😄 demek o yüzden sessiz buralar vay zalimler hepiniz gittiniz demek

Deletedmom_85 sağlıkla kucağına al inşallah canım. Evet öyle oluyor hamilelikten bıkmışız şimdi bebeyle ilgili şeyler daha çok dikkatimizi cekiyor 😂

Melike3435 transfer gününü saymazsak 9.gun 190 ile öğrenmiştim canım senin yarın kaçıncı günün? İnşallah güzel haber alırsın test yapmadın mı hic

Deletedmom_85 benim de yarın 14. Gün olucak canım doktorun test için verdiği gün yarın . Ama ben dayanamadım 8. Gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, cumartesi yani 11. Gün kan verdim beta 10,04 çıktı 🥺 düşük bi değer ama yükselmesi için dua ediyorum. İnşallah ilaçların etkisiyle 10 değildir , gerçekten vardır inşallah. Yarın belli olacak. Bir de dün ilk defa yani transferin 12. Günü kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem oldu , biraz olsun umutlandım gibi . Dua edin olur mu 🥹

Melike3435 canım benim her şey gönlünce olsun inşallah. Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin. Yükselmiştir inşallah içini ferah tut banada haber ver merak ederim. Doktora söyledin mi 10 çıktığını peki haberi var mı ne yorum yaptı haberi varsa?

Deletedmom_85 doktora söylemedim canım çünkü bayramda benim doktorun kliniği kapalıydı , farklı bi hastanede test yaptım . Doktor erken yapmışsın demesin kızmasın diye söylemedim 😄 test için 14. Gün demişti bana çünkü . Yarın belli olacak bakalım