Deletedmom_85 Ay canım ben dün kanamam geldi doktor tekrar Beta istedi çok korkuyorum 🥺
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Mucizemibekliyorum_ yok vallahi. Sen😄
Mamacita1 çok teşekkür ederim canım benim çok şükür allahima inşallah sağlıklıdır bakalim☺️😍
Kelebekl verdin mi bugün bi daha inşallah ciddi biri şey değildir haber et benide
Deletedmom_85 yok bugun vermedim yarın vericem inş betam düşmemiştir inşallah yerleşme kanamasıdır 🥺🥺🙏
Kelebekl çok mu geldi yoksa az lekeleme gibi mi ? Kaçıncı gün senin bugün 5.gun embriyo muydu bide
Deletedmom_85 5cii gün embriyo ever bugun trasnferin 10cu günü. Yani çok değil dün kırmızı pembe karışık geldi bugun kahverengiye döndü
Kelebekl inşallah sorun yoktur ya. Yerleşme kanaması da olsa insan bir leke görünce korkuyir iştee istemez ya haber et benide kötüyü dusunme
Deletedmom_85 Ay inşallah öyledir de Baska bsey yoktur insan korkuyor evet tam sevinmişken 🥺🥺
Kelebekl ağrın var mi peki
Deletedmom_85 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🧿
Deletedmom_85 hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza 🫒🫒
Kubra00111 ya bende de adetime 15 gün var açık kırmızı gibi kanamam oluyor az az niye oluyor ya daha geçen ay hormonla amh bakıldı ulstrasondan da bakıldı sonuçlar temiz iyi çıktı böyle olan var mı gebeliği engeller mi bizde 6 aylık evliyizz bebek istiyoruz
Kubra00111
İnşallah teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. Rabbım isteyeb bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin bekletmesin ins🥰
Kubra00111 hiç bir bilgim yok maalesef sonuçlar temizse içinizi curutmeyin bence
Deletedmom_85 gebeliğe engel olur mu bilmiyorum bekleyeyim olmazsa yumurta takibi yaptırcam önümüzdeki ay
Deletedmom_85 belim de çok ağrı var
Deletedmom_85 verdim şükür 🥰
Mucizemibekliyorum_ kaç çıktı 🤭