Deletedmom_85 Bu haberi alacağını en başından beri biliyordum. Şükürler olsun yarabbim sanki kendim tekrar hamile kalmışçasına sevindim 😍🧿🙏🏻 Allah’ım inşallah sağlıklı bir süreç geçirmeyi ve inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım benimm 🫶🏻🙏🏻🧿💓 Gözün aydın duaların kabul oldu sonunda 🙏🏻🥹🥰 Sırf senin sürecini takip etmek için girip bakıyordum ve bu güzel haberi görmek nasip oldu 😍🥹🥹

Mamacita1 çok teşekkür ederim canım benim çok şükür allahima inşallah sağlıklıdır bakalim☺️😍

Deletedmom_85 5cii gün embriyo ever bugun trasnferin 10cu günü. Yani çok değil dün kırmızı pembe karışık geldi bugun kahverengiye döndü

Kelebekl inşallah sorun yoktur ya. Yerleşme kanaması da olsa insan bir leke görünce korkuyir iştee istemez ya haber et benide kötüyü dusunme

Kubra00111 ya bende de adetime 15 gün var açık kırmızı gibi kanamam oluyor az az niye oluyor ya daha geçen ay hormonla amh bakıldı ulstrasondan da bakıldı sonuçlar temiz iyi çıktı böyle olan var mı gebeliği engeller mi bizde 6 aylık evliyizz bebek istiyoruz