Bugün özelde vericem 2 saate çıkıyor dediler sonucu
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Neslihan_Celik hadi hayırlısı inşallah güzel haberlere 🥰
Deletedmom_85 Sağlıklıdır o içini ferah tut sen. Hep güzel şeyler ve pozitif düşün 🫶🏻 Allah’ım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder 🙏🏻❤️
Deletedmom_85 gözlerim doldu gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah. Bana da dua et ben de istiyorum 🥺
Diyarbakir21 ederim etmem mi adın ne ismen dua edeyim.. 🤗 çok teşekkür ediyorum Allah razu olsun. Tez vakitte sizede hayırla sağlıkla nasip olsun ins
Mamacita1 inşallah bitanem var ol! 🥲💗
Deletedmom_85 Meryem ben çok teşekkür ederim 🤗
Diyarbakir21 ne kadar güzell ismin bundan sonra her namazımdan sonra dualarimda olacaksın canım Allah büyük kimin duası kabul olur bilemeyiz 🤗
@Deletedmom_85 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 7 8 ay önce bir kaybım oldu 14 hafta 5 günlükken atlatamıyorum o psikolojiyi o yüzden istiyorum Allah dualarını kabul eylesin o zaman 🤗
- Düzenlendi
Diyarbakir21 olur olur bak hamile kalabiliyormussub bu bile çok büyük nimet. Yaşadığın şey her ne kadar üzücü can sıkıcı olsada güzel yanından bakmak lazım. Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Dualarımızin kabul olmasına mani olan ne günahlarımız varsa, ağzımızdan yanlış yere çıkan bizi imtihan eden ne varsa Allah bağışlasın affetsin bizi inşallah 💗
Mucizemibekliyorum_ hadi gözün aydın bende eşimi kandirabilirsem gidecek aksama😁
Deletedmom_85 git git canım💜
Deletedmom_85 naptın kuzum gittin mi kan vermeye
Mucizemibekliyorum_ geldim de 9 10 kişi var önümde ya bekliyorum bide arada başka hasta alıyorlar. Umarım verebilirim istemezse kanı o zaman sıkıntı. Midem bulanıyor, kalp çarpıntısı var dicem.
Mide kısmı yalan ama çarpıntı doğru 😁
Deletedmom_85 yalandan kim ölmüş😂
Deletedmom_85 heyecanla bekliyorum bana da yaz
Mucizemibekliyorum_ hakikaten de kalp çarpıntısı çıktı ya EKG ye yönlendirdiler de çektirmediim. tasikardi vardı bende normalde zatrn. Gebelikte nuksedecek mi napacak. Gebelikten önceden beridir Bayadır yoktu gebeliği öğrendiğimden beridir kalp çarpintisi basladi. hocaya bi sorarım eğer kanlar güzel çıkarsa
Bu arada verdim kuzum. Bir buçuk 2 saate çıkar dediler
Deletedmom_85 ayy sonuç çıkınca haber ver çiçeğim 😌
Deletedmom_85 ekg neden çektirmedin ? Kuzum heyecan mı yaptın acaba