Mucizemibekliyorum_ oh şanslısın. Aradım saglik ocağını pazartesiye kalır dedi 😥 ertesi gün çıkıyormuş
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 ne yapmayı düşünüyorsun ?
Mucizemibekliyorum_ düşünüyorum şuan kara kara bilemedim. Klinik burda da yaptırabilirsiniz dedi ama uzak bana ya habere oraya git gel nasi yapayım 😒
Deletedmom_85 pazartesiye kalır canım 😕 özel hastane falan yok mu direk versen oradan. Devlet acile gitsen çoğu devlet acilde test yapilmiyor bizim burada mesela bakmıyorlar burası acil ne gebeligi diyorlar e bı yandan da haklılar tabi 😅
Deletedmom_85 bilemedim kuzum benimde aklım karıştı😂
Deletedmom_85 doktor 19 vermemi söyledi hayır yapmadım test tekrar acaba kese ne zaman görünür
myangelson yani orası öyle canım bakicam bi artik
alpseda_ ay bende bilmiyorum ki merak ediyorum qcikcasi
Deletedmom_85 hayır ama çift diyicektim ben demeden onlar dedi
minikmucizeemaak ay mesafe alın içimi kararttı 😂
Teslimenursevil anladım hayırlısı olsun inşallah
Deletedmom_85 Bu haberi alacağını en başından beri biliyordum. Şükürler olsun yarabbim sanki kendim tekrar hamile kalmışçasına sevindim 😍🧿🙏🏻 Allah’ım inşallah sağlıklı bir süreç geçirmeyi ve inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım benimm 🫶🏻🙏🏻🧿💓 Gözün aydın duaların kabul oldu sonunda 🙏🏻🥹🥰 Sırf senin sürecini takip etmek için girip bakıyordum ve bu güzel haberi görmek nasip oldu 😍🥹🥹
CmreKsidar Öyleyim öyle inan yani böyle insan heves edip bir şey alıyor tepkiye bak
Deletedmom_85 büyük ihtimal pazartesiye Kalır bence özelde ver 2 saate sonucu alırsın hemen
Deletedmom_85 inşllah canım
Deletedmom_85 canım naptın verdin mi test
Deletedmom_85 Ay canım ben dün kanamam geldi doktor tekrar Beta istedi çok korkuyorum 🥺
Mucizemibekliyorum_ yok vallahi. Sen😄
Mamacita1 çok teşekkür ederim canım benim çok şükür allahima inşallah sağlıklıdır bakalim☺️😍