minikmucizeemaak Bence o arkadaşına aldıklarını paylaşmamalısın. Bir fesatlık sezdim. Ben 8 haftalıkken 2 tane tulum aldım. Sadece cinsiyeti belli değil pembe yada mavi alma dediler. Artık öğrendik erkekmiş yine de mavi eşyalar almayı düşünmüyorum 🥲5 sene önce de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bebek arabası almıştık herkesin ağzı açık kalmıştı🤣

Azraa33 olması gereken derken ? Mesela şöyle bişey varmış 35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstüne 2 embriyo transfer edilir diye duyduk yasal olarak. Sizde de böyle mi oldu yani yaşa göre mi gittiler ? Yoksa bu kural devlette mi geçerli sadece acaba ? Bilginiz var mı ?

Tubatgn 19unda kan testi günü haber ederim kuzum. Az önce tekrar kaset test yaptım dunden daga net bariz belli çıktı. Demek ki artıyor herhalde beta çok şükür 🥰🥹🫂

Deletedmom_85 4 tane 3. Gün embriyom var dondurulmuş adeti bekliyorum transfer için 2. Adet demişlerdi ama bugün yazdım bu adetimde olcak sanırım transfer

Deletedmom_85 ben bu adette olsun istiyorum çünkü ilaçsız adet olamıyorum çok uzıycak diğer türlü onlarda duruma göre onaylıycaklar bakalım bende bilmiyorum niye 5. Güne bırakmadılar kaliteleri gayet güzel 3. Gün bugün donduruyoruz diye aramışlardı 2 tame transfer edilecek dedi o kadar