Deletedmom_85
Şükür ❤️
19 unda eğer unutmazsam yazarım kuzum ama muhakkak haber ver 🙏
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Tubatgn etiket yaparım seni canimm ❤️❤️
Deletedmom_85
Tamam canem ❤️
Teslimenursevil canım naptin gelişme var mı embriyolar hakkında kaçı döllenmis kaçı ilerlemis
Deletedmom_85 4 tane 3. Gün embriyom var dondurulmuş adeti bekliyorum transfer için 2. Adet demişlerdi ama bugün yazdım bu adetimde olcak sanırım transfer
Teslimenursevil aa neden karar değişti ki. Bide 5.gune neden bırakmamışlar ki belki ilerlesin embriyolar
Mucizemibekliyorum_ kuzum naptin bi daha test yaptın mi
Deletedmom_85 ben bu adette olsun istiyorum çünkü ilaçsız adet olamıyorum çok uzıycak diğer türlü onlarda duruma göre onaylıycaklar bakalım bende bilmiyorum niye 5. Güne bırakmadılar kaliteleri gayet güzel 3. Gün bugün donduruyoruz diye aramışlardı 2 tame transfer edilecek dedi o kadar
Teslimenursevil sen mi çift istedin peki
Deletedmom_85 bugün yine yaptım merak ettim koyulaşıyormu diye çok şükür koyulaştı canm❤️
minikmucizeemaak Türkiye ekonomisinde bugün aldığın kâr malesef iyi yapmışsınız keske laf deseydiniz negatif negatif konuşup canımı sıkma diye 😂
Deletedmom_85 kan verdinmi?
Mucizemibekliyorum_ bende dayanamadım dün yaptım kuzucum benimde çok şükür koyulasti çok şükür. Yarın kan veriyorum ben sende veriyor musun🥰
- Düzenlendi
alpseda_ yarın vercem kuzum bi daha test yaptın mı koyuluk var mi
Sende versene yarın 🤗 hiç kan testi yaptırdın mı
Babyy001 hmm oldu şimdi 😁
Deletedmom_85 bugün vereceğim inşallah🥰
Mucizemibekliyorum_ ay hadi inşallah bakalım bende yarın sabahtan sağlık ocağından randevu aldım dayanamadım. Ya senin bilgin var mı kuzum sağlık ocağında da hemen çıkar mı.acava sonuç?
CmreKsidar Onu geçenki seferde çokça iyi söylediğim belirttiğim için bugün onu yazdıktan sonra, sağlıkla kullansın alınmış alınmıştır yazmış 😂
Deletedmom_85 normalde ben bugün verdiğimde ertesi gün çıkıyor beta sonuclari canım bir de önceden doktor onaylamadan enabiza dusmuyordu ama şimdi değişmiş doktor onayına gerek kalmadan enabiza düşüyor. Ama sonuç genelse aynı gün içinde çıkmıyor canım
- Düzenlendi
myangelson Ya ben yarın vercem.meselA ertesi gün haftasonu kapalı saglik ocağı nSi olacak pazartesiye mı kalır acaba ya