Deletedmom_85
Yaaa görünce çok mutlu oldum, sonunda yaaaaaaa🙏🙏🥺🥺🥺
Sağlıklıdır tabii, kötü düşünme.
Ay Rabbim sonunda ❤️
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Tubatgn yani kan testi kesin gözüyle bakılıyor ya ondan birazda canisi gebelik testinde çıktı ama bakalım ne kadar doğru ne kadar sağlıklı inşallah öyledir. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama😍 sonunda ya şükürler olsun allahima ❤️
Aysel_krdg evet bahçesi fulya da yaptırdım. Ortalama 70-75 arası tuttu dondurma ücreti, klinik ücreti, ilaç masrafları vs. Yani eğer bir aksilik çıkmazsa taze transfer yapıyorlar tabi. Aslında ben ilk basvurdugumda hemen başlatmadi doktorum. Önce 3 ay falan vitamin kullanın eşinle ikiniz, sperm ve Yumurta kalitesi için tedavi en azından ise yarasin şansı artıralım dedi. Öyle yaptık işte 3 ay sonra başlamak için gittim, folekullerde eşitsizlik vardı yumurtaların sayısı büyüklüğü birbirinden farklı orantisizdi önceden büyüyenler varmış. Bu şekilde Tedaviye başlayamayiz kendimiz sıfırdan ilaçlarla buyutmeliyiz yumurtaları dedi. Doğum kontrol hapı verdi bu bitince adet olacaksın sonra gel başlayalım dedi. Dediği gibi de oldu adetin 3.gunu gittim işte başladık çok şükür taze transfer oldu şartlar uygundu hersey güzel ilerledi yolunda gitti. Dünde sonucu öğrendim işte. Gerçi daha kan vermedim ama ins ordada cikar
Çoook sevindim çok güzel bi haber buu🌸 hep dualarımdaydın Allahım sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah başta senin sonra isteyen herkesin ve tüm gebelerin 🤲😊
Aysecan0335 çok teşekkür ediyorum kuzum, aminn diyorum en içten duygularımla. Çok şükür bu günleri de gösterdi Rabbım hamdolsun. Sizlerde eksik olmayın 🥰🥲
Deletedmom_85 MAŞALLAH, BAREKALLAH 🌸 biliyordum, ben buralardan gitmeden bu haberi vereceğini biliyordum :)) o kadar sevindim ki.. muticim. sağlıkla hayırla kavuşup büyütmen nasip olsun
Deletedmom_85 çok sevindim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰♥️🥰
twinboymama inşallah canım beniiiiim allah razi olsunnn🫂 sen yinede gitme amaa ya🥹
Eldgrn caniiiim Allah razı olsun çok teşekkür edeirm🥹❤️
Deletedmom_85 uzun bir yol Allah emeklerinin karşılığını versin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Aysel_krdg inşallah canım Rabbım tedavisi yormadan, yorulmadan bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Deletedmom_85 amin amin inşallah
Deletedmom_85 yaptirdik olmadi
minikmucizeemaak Bence o arkadaşına aldıklarını paylaşmamalısın. Bir fesatlık sezdim. Ben 8 haftalıkken 2 tane tulum aldım. Sadece cinsiyeti belli değil pembe yada mavi alma dediler. Artık öğrendik erkekmiş yine de mavi eşyalar almayı düşünmüyorum 🥲5 sene önce de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bebek arabası almıştık herkesin ağzı açık kalmıştı🤣
Kanatsiz_1_melek anladım canım Allah büyük pes etme elbet bir gün olur ins
Deletedmom_85
Sonunda sonunda bana haber ver değerini mutlaka ❤️❤️
mervesercandemir Grup vardı oraya atmıştım, ama yok bir daha tövbe 😂 Dimi insan özeniyor
Azraa33 olması gereken derken ? Mesela şöyle bişey varmış 35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstüne 2 embriyo transfer edilir diye duyduk yasal olarak. Sizde de böyle mi oldu yani yaşa göre mi gittiler ? Yoksa bu kural devlette mi geçerli sadece acaba ? Bilginiz var mı ?
Tubatgn 19unda kan testi günü haber ederim kuzum. Az önce tekrar kaset test yaptım dunden daga net bariz belli çıktı. Demek ki artıyor herhalde beta çok şükür 🥰🥹🫂
Deletedmom_85
Şükür ❤️
19 unda eğer unutmazsam yazarım kuzum ama muhakkak haber ver 🙏