Elif__oztrk çok sağol bitanem Allah razı olsun 💕
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
gunesinannesi_ amin inşallah cabimcok sağol
Deletedmom_85 İçin hiç curumesin canım bende öğrenir öğrenmez herkeze soyledik şükür Rabbime 18 haftaya geldik Allah’ın izniyle birşey olmaz içine kötü dusunler sokma ☺️
yaaaa o kadar çok sevindim kiii sağlıcakla ilerlesin inşllaaaahhhh :)))
Aylanursu inşallah ya ben Allaha teslimim ondan gelecek ne varsa razıyım napalm bu kadar nasip etti bu günleri gösterdi bize. Duanın gücü nazardan dah etkili bence elimden geleni yapacağım duamı edeceğim gerisi takdiri ilahi artik🫠
Pinklove inşallah sağlıklıdır ya🥲
Ssdssd inşallah güzelim Allah razı olsun
Deletedmom_85 anaaaa kızzz gözün aydın 😅🥰😍
en_guzel_emanetlerim inşallah kuzum inşallah günleri de görmek nasip olur🥲
EymeninAnnesi__ sağol caniim🤗
Deletedmom_85 Eşini dinleme pazara kadar 2 kere kalp atışı takip edersin git kan ver gözünü seveyim ya yakın olsak ben alır götürürdüm seni
Deletedmom_85 ayyyyy o kadarrr sevindimmmm kiii 😍 bugün aldığım en güzel haber hayırlı olsunnn bebeğiimm gözün aydınn be 🥲 inşallah sağlıcakla kavuşun 🙏🙏
Deletedmom_85 hafi insallah vardır da sağlıkla gelsin🥹❤️
- Düzenlendi
minikmucizeemaak ay bende acele etmek istemiyorum aslında çünkü hocada dicek takip edin bi kaç sefer diye. 5 6 kere kan vermiş olcam o zaman az daha sıkayım dişimi İnan bende çok merak ediyorum ama en azından betayida yüksek görürüz ins
Deletedmom_85 maşallah inşallah sağlıkla ilerler 😍😚
Nnanaa inşallah kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır da beta falanda güzel artar ins 🫠
sevaldqn1 inşallah ya sağolasinn🥲
heleninannesi inşallah tek duam o 🤗
Deletedmom_85 Tabi orası öyle ama en azından böyle için içini yemez sağlıklı mı vs diye anlamış olursun hem ne bileyim belkide ben çok aceleciyim