Deletedmom_85 Nnanaa inşallah kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır da beta falanda güzel artar ins 🫠
Nnanaa Deletedmom_85 ilerler allahın izniyle hiç stres yapma boool bool dinlen bırak evi mevi pozitif kal tadını çıkar 😍 çok hızlı geçiyor zaten bi bakacaksın kucağında
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Hiç milletin yorumlarına bakma evet nazar var ama o bebeğin yiyeceği ekmek varsa hiçbirşey engel olamaz, gönlünü rahat tut sağlıkla seninle bebeğin var böyle tipler bana da yorum yapmışlardı o zamanlar
[silindi] Deletedmom_85 ben sadece fikrmi dedim. Bu arada benim 7 yıldır olmuyor oyuzden dedim . Tabiki paylaşablirsin su an için Erken dedim. Aynı şeyi bende yapmıştım yoksa
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Tabi orası öyle ama en azından böyle için içini yemez sağlıklı mı vs diye anlamış olursun hem ne bileyim belkide ben çok aceleciyim
myangelson [silindi] madalya mi takmamiz gerekiyor şuan sana bunu söyledin diye ? Ne geçti eline şimdi mutluluğunu yaşayan birine bu şekilde konuşarak içine sıkıntı sokmak? İnsanları kırmak gönülleri kırmak da var ya hani.
Nnanaa [silindi] neden moral bozuyorsunuz ya hemen içinizden nazar değmesin demek varken bunu daha yeni öğrenmiş anneye yazmaktaki amaç ne
Deletedmom_85 minikmucizeemaak bende otle düşündüm ne bileyim ya yiyecek ekmeği varsa gelir. Yoksa pamuk ipliğine de baglasam durmaz
kevserky Deletedmom_85 ayy Allah en hayırlısını nasip etsin canım çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşasın inşallah 😇
Annesininportakali53 Deletedmom_85 ayyyyyy çok çok sevindim kızıma kanlı geliyorrrrrrr!!!! İnşallah herşey gönlünce olur sağlıkla ilerler sagsalim kucağına alırsın canım ❤️
iki_canavar_annesii25 Deletedmom_85 Hadi gülüm hayırlısı olsun inşallah 🩵 sağlıkla alırsın kucağında 🌺♥️ hersey gönlünce olsun aşkım çok bekledin 🥹
hepoyleolurzaten Deletedmom_85 Mutiiiiiiii 🥹 O kadar sevindim ki anlatamam sana 🙏🏻 Çok şükür canım benim, sağlıkla alın kucağınıza 😍🙏🏻🧿