Mucizemibekliyorum_ evet bende o kervana katildim Allahını izniyle inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır.🥹 Sabisabi ne zaman yapacak acaba onuda güzel haberlerini bekliyoruz ins @alpseda_
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Kalbiimde2can tamam insallH güzelim etmem mii aminn ❤️
Teslimenursevil çok sağol kuzum inşallah darısı sana olsun sağlıkla 🫂
alitalia ay ne güzel dua ettin aminn amin amin ecmain inşallah. Sağlıkla ilerler Rabbım tamamına da erdirir inşallah. Birazcık tedirginim şuan için 🥹
Rabbim sağlıkla sağsağlim kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah 🤲🏻
@Deletedmom_85
Deletedmom_85 oda yaptı pozitiiiiffff🥰
alpseda_ inşallah canim allah razu olsun.. tez vakitte seninde müjdeni alırız ins. Ne zaman yapacaksın merak ettim iyice 🥹
Mucizemibekliyorum_ hadi beeeeeeee ciddi misin şimdi yazdım bende ona allahim şükürler olsun hepimizin sağlıkla ilerler inşallah of çok mutluyum çok sevindim ya🥹🫂🫂
aydn-ozg- inşallah çok teşekkür ederim 🤗
mayaden yaa sahi mi benim yerime de bol. Bol.opun koklayın Allah bağışlasın Rabbım acısını, yokluğunu göstermesin Allah mübarek etsin inşallah 🫂❤️
Deletedmom_85 mutiiii hep seni ariyordu gözlerim bu forumun gelmiş geçmiş en en en güzel gebelik haberi 🥹🥹 çookk duygulandım ve çookk mutlu oldum Rabbim sağlıcakla ilerletmeyi ve kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍 binlerce şükür💓💓💓 oldu bu iişşş 🥲
Kivircikkuala canimmm darısı sana olsun her zaman dualarımda olacaksın unutma 🥹🫂
Deletedmom_85 canoooooooooo🥲🥲🥲 tüylerim diken diken olduuuu🥺😁😁
Çok kütüsün insan bi etiketler😁😁
Durubebegim Canoooooom tutundu bebeğim hamdolsun bana bu günleri gösteren Rabbıme🥹🫂
Deletedmom_85 canım benim yaaaaa🤣 yemin ederim göz yaşım akıyor🥲
- Düzenlendi
Durubebegim vallahi billahi bugünden beri Leyla gibiyim anca yarın aklıma gelirdi herhalde helal et dalgınlığıma sevincimi ver. Yoksa ilk etiketi atacagmkişilerden biri sendinnnn canooo
Durubebegim ay akmasın Cano akmasın inşallah sağlıklıdır tek isteğim o şuanda 🥹
Deletedmom_85 sağlıklı merak etme çok güzel bir gebelik çok sağlıklı bir bebeğin olacak buna inan🥰😘😘
eylulmihrasmom ah nasıl duygulandım şimdi tekrar. Allah razı olsun kuzum benim var olun! Bu mutlu günümde de yalnız bırakmadınız,🥹🫂