Deletedmom_85 ayy cnm.benimmm rabbim.tamamina erdirsin inslh kan sonucun cikincada haber ver lutfen🥰🥰
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 Ay sabredebilirsen ne mutlu. Ben senin yerinde olsam gider kan verir 2 gün sonra bidaha verirdim. Çatlardım yoksa, sağlıkla gelsin haberdar et beni de🫶🏼
Deletedmom_85 ayyy başlığı senin açtığını görünce ağladım mutluluktan canım yaaa uzun zamandır burda ne kadar istediğini gördüm kendim hamile kalmış kadar sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bize de tattirsin bu güzel duyguyu inşallah 🤲🏻♥️
Haticeongun hamdolsun dualarıma icabet eden Rabbım bide sağlıklıysa varya Allah! derim🥹 çok sağol canım
Durubebegim başlamıştı ama en son grip falan olmuştu Bi daha ara vercem dedi gitti inşallah olumsuz bir şey yoktur 😞
Amineazra aminn ecmain inşallah çok sagolun ☺️
Durubebegim eheheh😄
FKRKS29 çok sagolun Allah razı olsun inşallah aminn🥹
eylulmihrasmom yaa sizde olmasanız. Daha kimse bilmiyor allahin izniyle kalp atışı duyuluesa sağlıkla o zaman söyleriz dedik 🥹
Mucizemibekliyorum_ niye öyle dedin kız seninde o kadar vardır belki. Hamdolsun İnan 3umuzden de beklemezdim ya😄🥰
Eylulmom_ tamam inşallah kuzummm❤️
Havvaca ay amin ağzınızdan bal damlıyor yav🥹 inşallah sağlıklıdır da Rabbım tamamına erdirir ins
Omerikra veririm tabi ki 🥰 insallah hepimizin diyelim
minikmucizeemaak eşim tilt verdirmez stres yaparım diye 😄 cumartesi falan tekrar test yapıcam ins orda koyulasirsa Bi tık İcim rahatlar
- Düzenlendi
Alyamomm ya gerçekten mi. Ne kadar çok benimle dertlenip, mutlulugumla mutlu olup ortak olan varmış bilmiyordum. Hepinizden Allah razı olsun var olun! Amin inşallah sağlıkla ilerler canım benim 🫂
Deletedmom_85 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🫶🏻🫶🏻
Deletedmom_85 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💞
Deletedmom_85 Öyle yap bizide haberdar et 💜 2 gün sonrada yapıp koyulaşmaya bakabilirsin ilk idrar falan 🤭 Ben daha heyecanlıyım resmen
Bi sen yazmadın vay be. Yazdım bunu be
@Zumzugukodummuzzingillatirim