Deletedmom_85 inanmıyorummm🥲 çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 ayy o kadar sevindimm kiii 🥲 hepimizin dualarindaydin canım dualarımız kabul oldu bu ara her foruma girişimde senden haber var mıdır diye bakıyordum bize umut olursun inşallah demiştim umut oldun gerçekten 🥰 Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah nolur bize de dua et gozunaydin canım 🤲🌸🥰
Deletedmom_85 inşallah canım. Benim 59 çıktı yarın yeniden vericem inşallah sağlıklıdır yükselmiştir 🙏
Deletedmom_85 bu yol çok güzel olacak, çektiğimiz cefanın canı sağolsun, şu sefanın güzelliğine bakın diye seveceğiz bebeklerimizi 🥲❤️ herşey gönlünce olsun, bende artık buralarda olacağım. Merakla haber bekleyen, senin için dua eden biri daha oldu 🥹
- Düzenlendi
@Deletedmom_85 Yaaa böyle uzun bir şekilde hamileyimmmmm yazısını görünce bir heyecanlandım senin beklediğini bildiğim için kesin mutidir dedim resmini görünce çok sevindim cidden yaa gerçekten bende çok zorluklarla evlat sahibi olduğum için çok iyi anlıyorum bu yoldan geçenleri inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını canım bak sana bir dua söyleyecegim doğuma kadar her gün elini karnına koy bunu oku
Ya tammü fela tesüfül elsünü külle künhi celalihi ve mülkihi veizzih ya tammü 🥰
Allah’ım tamamına erdirsin inşallah 🤲♥️🥰
Deletedmom_85 canım çok sevindim seninle geçen yıl konuşmuştuk bir başlıkta bende tüp bebekyaptırdım 7.gün 14 değerle öğrenmiştim hadi hayırlısı olsun ☺️
Deletedmom_85 Ferah tut gönlünü, sağlıkla seninledir inşAllah. Gidip kan verseydin 2 gün sonra bidaha verirdin🥹♥️
Deletedmom_85 gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏🏼
Deletedmom_85 ay sonundaaaaa 😍 çok mutlu olduummm 🥰 hayırlı, sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah 🤲🏻 ne yazacağımı bilemedim sevinçten 🤭♥️
Deletedmom_85 kiz tabi sigmaz az mi bekledin sen bide kalp atisini duy🥹
Deletedmom_85 Evet inşallah benim de 1.5 sene oldu artık beklemedeyiz❤️❤️
Deletedmom_85
Kan ne zamn vereceksin gulum
iki_canavar_annesii25 19unda kuzum doktor o zaman istedi. Cumartesi günü bi tekrar kaset test yaparım herhalde bakalım koyulasma olacak mı oradan takip ederim
mother2 inşallah ya🥹
Alizee inşallah çok teşekkür ederim 🥰
Papatyaaaaaa ay sevincime ortak oldunuz allah razı olsun çok şükür elhamdülillah
minikmucizeemaak bende öyle söyledim de eşim acele etmeyelim doktorun dediği tarihte verelim ondan sonra kontrol ederiz artışı dedik bakalım inşallah sağlıklıdır da gerisi önemli degil
Deletedmom_85 her aşaması heyecanlı , mutluluktan ağlatan cinsten. Dün gibi herşey.Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, tamamına erdirsin ve sağlıklı ömrü olsun hep. 🤲🏻
Deletedmom_85 Öyle tabi, doktor ne zaman dedi ne zaman vereceksin kan
Deletedmom_85 ayyy çok şükür ya Rabbim o kadar sevindim ki senin adına kardeşim Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin ♥️ 🥰 🧿