sacmalamakizim teşekkür ederim ☺️
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 canım tebrik ederim, hep görüyordum postlarını. Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağına al🤲🏼💐
minikmucizeemaak Kızım 22 aylık keşke hamileyken hiç bir şeyi kafama takmasaymisim diyorum.🤍
sacmalamakizim Ahh keşke onu yapabilsek de işte
minikmucizemmmmmm çok sağol canım Allah razı olsun🤗
Deletedmom_85 aynn 🤭
Deletedmom_85 aminnn canim ALLAH razi olsun♥️💕islenilenleri yaptirdik Hayirlisi ile carsamba gunu esimle gidicez dosya teslimi icin😊
Deletedmom_85 Çok çok çokkk sevindim dualarım seninle inşAllah çok sağlıklı ilerlersiniz rahat bir gebelik yaşarsın minik mucizene kavuşursun :) Benimde Temmuzsonu gibi transfer olacak Allah nasip ederse dualarında bana da yer verirmisin ismim Merve :(
emy14 ederim tabi ki Rabbım hatta tedaviye gerek kalmadan nasip eder inşallah. Bu arada çok sağol canim☺️❤️
123emakumsal hadi inşallah bakalım ❤️
mucizeolsunn peki mesajını şimdi görmem. Gözden kaçırdığım var mı ayıp olmasın diye Bi göz gezdirdim ve varmış. Kusura bakma canım arada kalmış görmemişim 🥲 çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İsminden cikartamadim konuşmadık mı hıcc😇 Rabbım isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sahada nasip etsin Rabbım inşallah 🩶
Deletedmom_85 konuştuk ara ara ama burda herkesin ismini hatırlayamıyoruzaminn tabiki 😀hiç önemli değil o kadar mesaj geldi arada kaynayabilir yani düşünmüş tekrar bakmışsın 🌹Aminn inşallah en kısa zamanda bana da burda paylaşmak nasip olur 🤲🤲
mucizeolsunn inşallah canım benim bekliyorum güzel haberlerini 🥰😊
Deletedmom_85 😊😊kan verdin mi
Deletedmom_85 rabbim hep hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah ♥️ Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına al çok mutlu oldum adına 🌼
Deletedmom_85 Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarınzda beni de anarsanız çoook sevinirim 🤲🤲🤲🌸
Deletedmom_85 ohaa başlığı gördüm ben girmemiştim buraya çook sevindim kuzum 🥰
mucizeolsunn pazartesi vericem canım. Doktorum o gün istemişti zaten 🥰
beyzacmvrc çok sağol canım Allah razı olsun aminn güzel dileklerin için 🧚
Sevgilv tabi ki ederim Rabbım gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin tez vakitte kucağını doldursun inşallah. Duaların içinde çok teşekkür ediyorum canım 🥰