Htc6138 evet yetmeyebilir bebek için benim haftasonuna denk geldiği için 1 gün fazladan kalmıştım yetmiyor yani
Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚♀️
2evlat1anne canım ben tek çanta hazırladım hem benim hem bebeğin 34 hafta 32 de hazırlamıştım🥰
2evlat1anne pazar günü 35 olcaz o zaman hazırlıycam
Çantanıza depend mi aldınız hanımlar
2evlat1anne o dediğiniz ped ne oluyor aceba ben almadimda
2evlat1anne henüz hazirlamadim 30 haftanın içindeyim ya bayramdan önce yada bayramdan sonra hazırlamayı dusunuyorum
2evlat1anne 37. Haftada hazırladım 39+3 olduk bizim oğlanın gelmeye niyeti yok pek nazlı anası kılıklı
35_tecrube kilot bez herkes tutturmuş gidiyor bir depend diye😂
2evlat1anne 30. Haftadan sonra hazırlamayı planlıyodum ama kendimi hastanede buldum :) yatıyorum şuan erken doğum riski ne karsı . Tavsiyem erkenden hazırlayınnn 🌸 dua eder, dua beklerimmm🤲🤲
Nrhnyc Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla vaktinde doğsun inşallah🤲🏻
2evlat1anne ilk doğumda valiz saçmalığından sonra momy bag çantama gerekli ne varsa koydum hepsi hazır ilk doğumda fazlalık şeyleri çıkardım bu kez bide hastane ev arası 20 dklık gerekli bişey olursa eşim gelir alırım dedi ayrıca 29+0 haftalık oluyoruz yarın 💜
2evlat1anne özel hastaneler zaten hasta bezi veriyorlar ilk gün o kullanılır sonrasında bebeğin bezinden kullanırım diye düşünüyorum bende
2evlat1anne 36 bitiyor yarın,bir tek kendime ve bebeğe bez almadık daha. Diğer herşey hazır
Esca bildiğim kadarıyla sen koysan bile doğum bittiği an birinin çıkarması gerekiyor çünkü açılma devam ediyor suyun içinde kaldıkca eşiniz çıkartabilir ama okuma işinide suya atılınca yapılacak sanırım
35+2 olduk bugün yarın hazırlayacağım bende 🥹🥰