• Öneri
  • Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚‍♀️

2evlat1anne 36 bitiyor yarın,bir tek kendime ve bebeğe bez almadık daha. Diğer herşey hazır

Esca bildiğim kadarıyla sen koysan bile doğum bittiği an birinin çıkarması gerekiyor çünkü açılma devam ediyor suyun içinde kaldıkca eşiniz çıkartabilir ama okuma işinide suya atılınca yapılacak sanırım

• Esca bunu yanıtladı.

35+2 olduk bugün yarın hazırlayacağım bende 🥹🥰

37+2 yiz 2 gün önce hazırladım daha🙈 baby mom çantama koydum bende herşeyi bebeğin giyeceği şeyleri bi tülün içine kendi giyeceklerimi bi tüle diğer bez ıslak mendil yedek giysileride fermuarlı düzenleyicilere koydum çok kullanışlı oluyor bu şekilde. Doğumda eşim bebeğin ve benim tülü içeri verecek diğerleri çantada kalacak

2evlat1anne yarin 35 oluyorum henuz hazirlamadim bez islak mendil gecelik ic camasiri eksigim var 36 da hazirlarim herhalde

31de kapatacağım dediğim çantayı 36.hafta içerisinde dün kapattık. Sadece meryem ana otu kaldı 😂

2evlat1anne tek bavulda bebekle kendi eşyalarımı hazırladım, puseti ve 2 poşetimiz var. Posetlerde de kapı süsü yastıgı tül hediyelikler vs var. 28 de hazırladım iyikide hazırlamısım cok agırlastım , 37+6 dayım arabaya yükledim eşyaları her an gelebilir gelmezse de sezeryana 9 günümüz var 🥰

2evlat1anne 32 de hazırlamaya başladım yavaş yavaş merkeze uzak oturuyorum eksikleri aldıkça koydum içine hadtaneden çıkarken giymek için bı bol pantolon ile birde göğüs ucu kremim kaldı gerisi bitti hazır çantam 37 haftalık olduk

2evlat1anne tek canta yapıyorum küçük bi bavulumuz var 😊 hazır sayılır ama bi kaç eksikigimiz kaldi 💕 onlari da bu hafta yaparim

Nrhnyc geçmiş olsun canım kaç haftalıksın ve ne şikayetiyle yatış verdiler benimde erken doğum riskim var da bugün pek iyi diilim sanki ondan soruyorum