bnm 20ydi birde ishal kusma vardı antibiyotk vermediler c vitamini serum taktılar hep

inciata sizde de ateş yapıyor muydu peki. Bende ara ara ateş geliyor. Ama doktorum bişey demedi antibiyotik falan. Serum falan. Sadece bol bol su iç atarsın dedi. Ya bebeğe zararı olursa diye korkuyorum 😔

Emire01 serum yedim c vitamini vermedi bebek küçük daha diyerek çok yüksek değil dedi

Emire01 benim 45 çıkmıştı çok yüksekti doktor gebelikte normal dedi bende önemsemedim , kuru dutu kaynatıp suyunu içebilirsin

Emire01 Zeynepozcan
          Benim 10 çıkmıştı doktorum iki gün arayla tekrar bakalım yükseliyorsa yatış yaparız ilaç verilmesi lazım dedi. Bugün ikinci kez kan vermeye gittim aynı doktor yoktu diğerleri o kadar riskli görmedi yükselmişse gelirsin dediler. Sonuç da yeni çıktı 11e yükselmiş pazartesiyi mi beklesem ne yapsam bilemedim

Ben 9 haftalikken düşük tehlikem vardi kanamam olmuştu ayni zamanda o an enfeksiyonum vardi antibiyotik kullaniyodum suan 17 hafta olduk nasıl vermezler antibiyotik 14 deger yüksek bi deger yani ben hep 9 cikiyor değerim beni fena sallıyo mide bulantisi kusmasi

Emire01 korkutmak istemem sizi ama 14 haftalık hamileliğimde crp 34 dü ve bebeğimi kaybettim serum yada iğne daha etkili olabilir ama ben hamile kalmadan öncede enfeksiyon problemim hep vardı her bünyede bir olmaz tabi

Emire01 birkaç gün antibiyotik kullanabilirsin, enfeksiyon bebek için daha zararlı doktorum bana vermişti

Nisanyagmurum basın sağolsun canim.Sadece crp yüksekliginden bebek kaybedilmez başka etkenler vardır.Benim crp 137 ye kadar çıktı antibiyotik iğne tedavisi gordum 12. Haftada 10 günde anca düştü şuan 28 haftaligim doktorumda crp tek başına etken değil başka değerlerinde ölçülmesi gerekiyormuş öyle demişti.Ama enfeksiyon çok çok önemli canım dikkat etmek lazım hatta hamile kalmadan önce varsa mutlaka tedavi edilmeli.Rabbim tekrar size bebek nasip etsin.Bende 18 haftalık bebeğimi kaybettim ama enfeksiyon bebeğimin plasentasina ulaşmıştı ve miyom vardı 9 cm.ayrica şuan serklajliyim sürekli enfeksiyonum tekrarlıyor hiç gecmiyor inşallah sagsalim bebeğimi kucağıma alırım bu kez🤲🏻

inciata anladım bana şimdilik su yeterli sadece dedi bakalım belki böyle geçer

tugce14_ benimde çok önemsemedi doktorum. Üstelik doçent doktora gidiyorum başka rahatsızlıklarımda olduğu için
                  Öğrencileri olan bir hoca bu yani önemsemedi su an için su yeterlidir dedi

Rukiye22 kendinizin ayrıca kadın doğum doktoru yokmu sizi takip eden yani. Ona bir sorun olmazsa. Bana şimdilik antibiyotik vermedi doktorum

Aise44 başınız sağolsun çok üzüldüm. Ama sadece crp yükselişi etken değil kayıplarda diye biliyorum. Benim doktorum Hamilelikte normal yükselmesi dedi. Her hamile de görülebiliyor dedi. Su an için antibiyotik başlayamam dedi bebek daha çok küçük dedi. İlk aylarda vermiyoruz antibiyotik tedavisi dedi. Su an için bol bol su iç dedi. Çok da önemsemedi işin gerçeği.aşırı yüksek değilmiş bu arada sizin dediğiniz gibi yani 140 150 boyutlar aşırı yükseliş dedi. Su an için bir sıkıntı yok dedi cnm. Ateş takibi yapacam kendim bide.

Aysegul_my çok şükür şu an için bir şikayetim yok benim. Kusma mide bulantısı ateş üşüme vs. Olmuyor. Ama bunlar olursa geri arayacam doktorumu. Su an için sadece su icilmesini önerdi. Bebek çok küçük antibiyotik veremem dedi zaten 26 ında kontrolm var bakalım ozamana kadar zaten ben kendim bir daha vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında kan. Yükseliş varmı diye. Su an için suyun içine limon bir iki damla olacak şekilde damlatp içmeye başladım

Aysegul_my sizin benden bide büyükmüş bebeğiniz. Ondan antibiyotik vermişler sanırım. 12 hafta dolmadan multivitamin bile başlayamam dedi benim doktorum. Su an bir şikayetiniz var mı

Nisanyagmurum başınız sağolsun canım çok üzüldüm.benim hamilelikten önce yoktu crp. Yani şu an için bi rahatsizligmda yok şükür. 26 sinda herhalde 12 hafta oluyor sanırım. Belki ozaman başlar ilaca gidince soracağım zaten. Antibiyotik olmazsa bebeğe zararı ne olur diye. Ama crp yükselişi tek başına bir sebep değil bebek kaybi için. Mutlaka başka bir şey de vardır inşallah yeniden anne olursunuz rabbim yardımcınız olsun

Zeynepozcan size antibiyotik vermez ama bol su ve yoğurt onerebilir. Benimde dün 20 çıktı bugün göstereceğim sonuçları bakalım ne diyecek 🥺