Emire01 amin inşallah sağ Salim kucağımıza alırız evlatlarımızı bende çok zor bir dönemden geçtim bebeğimi kaybedeceğim zannettim birde onun dışında bu hastalık ölüm gibi birşeydi ama öldürmedi öyle söyliyim size hala ara ara düşünürüm acaba bebeğimde bi sorun var mıdır diye kontrollerde hiçbir sıkıntı yok herşey güzel gidiyor ama insan düşünmeden edemiyor siz stres yapmayın sadece önemli olan o takip edin değerinizi

Emire01 çok teşekkür ederim canım düşükten sonra 4,5 5 ay sonra tekrardan hamile kaldım şuan çok şükür 13+5 haftalık hamileyim inşallah bende hepimizde sağlık bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız 🤲🤲

Emire01 yaaa uyuyan dertler uyanıyor Rabbim bizi böyle imtihan ediyor öyle düşünelim derdi veren dermanı da verir bebislerimiz bı gelsin herşey güzel olacak 🥹

Emire01 daha hamileliğimin başındaydı 7,8 haftaydı sanırım 😊

Emire01 15. Haftada aynı değer bendede çıktı direndim antibiyotik almamak için ama doktorum yüksek enfeksiyonun bebeğe zarar vereceğini ve bazı antibiyotiklerin gebelikte kullanabildiğini söyledi , içim Rahat etmedi 3 doktora gittim 3 üde bu değerlerde kullanmamı söyledi

Emire01 teşekkür ederim size de geçmiş olsun en kısa zamanda düşer inşallah 🙏🏻 dut kurusu konusunda endişeniz olmasın ben 18.haftamda üst solunum yolu enfeksiyonu boğazda gıcık, şiddetli öksürük yaşıyordum iki kaşık dut kurusunu bir bardak suda birkaç dk kaynatıp sabah akşam sıcak olacak şekilde içtim aynı zamanda dutlarını da yedim çok şükür bir sıkıntı olmadığı gibi enfeksiyonu ilaçsız atlattım. Ayrıca daha önce 12 haftalıkken de tüp bebek hemşiresine sormuştum dut enfeksiyona iyi geliyormuş bebeğe sıkıntı olur mu diye, kullanabilirsin demişti. Tabi siz yine araştırın doktorunuza da danışarak kullanın

bir ay sonra

Aise44 başınız sağolsun acınızı hatırlatmak istemem bende ikiz hamileyim benimde crp 17 sizin kaçtı ve kaçıncı haftadaydınız

Emire01 tansiyon problemi ve mide de yanma problemi yoksa günde bir bardak limonlu su için ve bol su içmeye devam edin

Emire01 kesinlikle Kuru dut tüketmelisin. Bende de enfeksiyon çok yüksekti hatta en son testte 40 çıktı. Bol su içerek ve dut kurusunu kaynatıp suyunu içerek şükür ki biraz azalttım

Ayce09 benimkilerde ikiz kaç haftalıksınız ve dr ilaç yazdı mı acaba

Bebek90 20. Haftadayım antibiyotik başladık ondan önce 1 er arayla şase kullanmıştım