Elif__oztrk Sağlıkla kucağına al inşallah 🐣🫶🏻
Bi bakarmısınıız ☘️
Kivircikkuala inşallah güzelim benim ❤️🥰
Elif__oztrk darısı da benim başıma bende tedaviye başlamak için sma kan sonucu bekliyorum 😭🥲
Sibelsibos Allah izniyle inşallah dualarımda olacaksın kimin duası kabul olur bilinmez.
IKRAM_01 tabiki tanımayan inşanların içten duası 1000 kat değerlidir güzel yüreğine tşk ederim tekrar 🤲🤲🤲🥰
Sibelsibos Pozitif testini 4 gözle bende bekliyor olacağım çünkü benim gebelik hikayemde bir mucizeydi Rabbim tekrar nasip etti hamd olsun.
IKRAM_01 yaaa ne güzel ya böyle mucizeler bayılıyorum yazsna okuyayım lütfen 🥰🙏🙏🙏🙏🙏
Sibelsibos Canım benim görmüştün yorumda yapmıştın ama unutmuşsun normaldir. Ben mart ayında ÖZEL bir hastaneye genel muayene için gittim altın usg baktı herşey normal kan değerlerini görelim dedi (bu sıradada hem adettim hemde doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım) SSK olmadığı için devlette yaptırdım gel dedi.Devlete gittim amh istiyorum dedim bana ne için istiyorsun bu test tüp bebek için isteniyor yaşın 39 senin doğuracağın çocuk sakat olur dedi usg baktı yumurlarında az dedi.Neyse kan alındı Amh 0.11 di sonuca baktı ve bu değerle normal hamile kalamazsın tüp bebeğe hemen başlamalısın istersen seni yönlendireyim seneye bu değerlede kalmaz dedi. Birde ekledi menopoza girersen yanıma gel dedi
Sibelsibos Ben ve eşim şok tabii Eşim dönüp ALLAHIN DEDİĞİ OLUR dedi. Moral sıfır eşim sinirli idi. Bende üzgün canım sıkkındı. Benim 2. Evliliğim ilkinden 1 ÖZEL ÇOCUĞUM var 21 yaşında. Bu Evliliğimden de 5 yaşında kızım var daha çok geç olmadan 1 tane daha olsun istedik. Çok şükür Rabbim bize ikram etti inşallah kucağımıza da alabiliriz. Evet sonuca göre tıp okumuşlar onlar böyle yorumluyor ama tekrar bir test yapalım belki bir yanlışlık olmuşturda diyebilirdi değil mi.
Sibelsibos Demem oki KUN FE YEKUN ALLAH OL DER VE OLUR ❤️🤲🏻
IKRAM_01 aaa evt hatırladım ne olur kusuruma bakma ne olur bende okadar karmaşık şey yaşadım ki 2 haftadır çok özür dilerim şimdi herşeyi hatırladım kusuruma bakma ne olur canom 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😞😞😞😥😥
IKRAM_01 zaten biliyorsun yaş dedimmi direk tüp bebek başka bildikleri yok şimdi iyi bir doktor buldum bakalım hiç itiraz etmiyor isteklerime ilk defa devlet Hastanesi’nde ilgili bi doktor bana tüp bebek demeyin ilk önce tahlillerime bakın dedim baktı evt başka şeyler de yapılabilir dedi hsg ve ayrıntılı ultrason istedi ilk defa bi doktor elimizden başka bir şey gelmez yaşınız falan filan demedi hayorlısı bakalım 🤷
IKRAM_01 rabbim sağlıkla sıhatle pembe yanaklarla analı babalı kardeşli kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşalllahhhhhj🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️tekrar kusuruma bakma ne olur üstelik ozman sen bana en yakın kendimi hissettiren insan olmuştun 🥰🥰🥰🥰🥰
ballikedii 5. Günde kan sonucu veren bi arkadaş vardı burada doktor hangi gün dediyse ozaman yaparım testi dedim ama öyle olmuyormuş ister istemez çok heveslenmemeye çalışsamda kendime hakim olamadım 😁 bi kaç güne kan vericem inşallah 🙏🏻
Kivircikkuala Rabbim kolaylık versin umarım herşey yolunda gider 🌸 umudunu her zaman diri tut canım ❤️
Tebrik ederim umarım katlanarak devam eder 🙏🏻🥰
IKRAM_01 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️ isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın ❤️
Sibelsibos Yok canım ne kusuru estağfurullah olabilir tabiki seni sürekli görüyorum ve ne kadar kafan karışık anlıyorum hiç önemli değil
Aslanmom_ inşallah canım benim 🥰
Sibelsibos iyi canım çok sevindim senin adına hsg den sonra hamile kalanlar çok oluyor inşallah sen şimdiden hamilesindir değilsen bile hsg nin üstüne kalırsın dilerimki Allahtan