Sibelsibos Demem oki KUN FE YEKUN ALLAH OL DER VE OLUR ❤️🤲🏻
Bi bakarmısınıız ☘️
IKRAM_01 aaa evt hatırladım ne olur kusuruma bakma ne olur bende okadar karmaşık şey yaşadım ki 2 haftadır çok özür dilerim şimdi herşeyi hatırladım kusuruma bakma ne olur canom 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😞😞😞😥😥
IKRAM_01 zaten biliyorsun yaş dedimmi direk tüp bebek başka bildikleri yok şimdi iyi bir doktor buldum bakalım hiç itiraz etmiyor isteklerime ilk defa devlet Hastanesi’nde ilgili bi doktor bana tüp bebek demeyin ilk önce tahlillerime bakın dedim baktı evt başka şeyler de yapılabilir dedi hsg ve ayrıntılı ultrason istedi ilk defa bi doktor elimizden başka bir şey gelmez yaşınız falan filan demedi hayorlısı bakalım 🤷
IKRAM_01 rabbim sağlıkla sıhatle pembe yanaklarla analı babalı kardeşli kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşalllahhhhhj🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️tekrar kusuruma bakma ne olur üstelik ozman sen bana en yakın kendimi hissettiren insan olmuştun 🥰🥰🥰🥰🥰
ballikedii 5. Günde kan sonucu veren bi arkadaş vardı burada doktor hangi gün dediyse ozaman yaparım testi dedim ama öyle olmuyormuş ister istemez çok heveslenmemeye çalışsamda kendime hakim olamadım 😁 bi kaç güne kan vericem inşallah 🙏🏻
Kivircikkuala Rabbim kolaylık versin umarım herşey yolunda gider 🌸 umudunu her zaman diri tut canım ❤️
Tebrik ederim umarım katlanarak devam eder 🙏🏻🥰
IKRAM_01 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️ isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın ❤️
Sibelsibos Yok canım ne kusuru estağfurullah olabilir tabiki seni sürekli görüyorum ve ne kadar kafan karışık anlıyorum hiç önemli değil
Aslanmom_ inşallah canım benim 🥰
Sibelsibos iyi canım çok sevindim senin adına hsg den sonra hamile kalanlar çok oluyor inşallah sen şimdiden hamilesindir değilsen bile hsg nin üstüne kalırsın dilerimki Allahtan
Elif__oztrk ben kan sonucumu da testi görür görmez verdim 21.05 çıktı 😂 5. Günde öğrenmiş oldum 😂
Sibelsibos Amin canım çok sağolasın iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dediğim gibi önemli değil kalbi güzel insan ❤️🤲🏻
Elif__oztrk Amin canım cümlemizin inşallah ❤️🤲🏻
ballikedii Şeytan diyor git acile şimdi kan ver 😂😂
IKRAM_01 cansın bitanem😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Elif__oztrk teze mi dondurulmuş mu birde çift transfermiydi
Elif__oztrk imkan varsa git 😂
Elif__oztrk inşallah kuzum 🥹
Mucizemibekliyorum_ dondurulmuş 5. Gün embriyosu, tek embriyo