Sibelsibos IKRAM_01 rabbim sağlıkla sıhatle pembe yanaklarla analı babalı kardeşli kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşalllahhhhhj🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️tekrar kusuruma bakma ne olur üstelik ozman sen bana en yakın kendimi hissettiren insan olmuştun 🥰🥰🥰🥰🥰
IKRAM_01 Sibelsibos Amin canım çok sağolasın iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dediğim gibi önemli değil kalbi güzel insan ❤️🤲🏻
Elif__oztrk ballikedii 5. Günde kan sonucu veren bi arkadaş vardı burada doktor hangi gün dediyse ozaman yaparım testi dedim ama öyle olmuyormuş ister istemez çok heveslenmemeye çalışsamda kendime hakim olamadım 😁 bi kaç güne kan vericem inşallah 🙏🏻
ballikedii Elif__oztrk ben kan sonucumu da testi görür görmez verdim 21.05 çıktı 😂 5. Günde öğrenmiş oldum 😂
Elif__oztrk Kivircikkuala Rabbim kolaylık versin umarım herşey yolunda gider 🌸 umudunu her zaman diri tut canım ❤️
Elif__oztrk IKRAM_01 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️ isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın ❤️
IKRAM_01 Sibelsibos Yok canım ne kusuru estağfurullah olabilir tabiki seni sürekli görüyorum ve ne kadar kafan karışık anlıyorum hiç önemli değil
IKRAM_01 Sibelsibos iyi canım çok sevindim senin adına hsg den sonra hamile kalanlar çok oluyor inşallah sen şimdiden hamilesindir değilsen bile hsg nin üstüne kalırsın dilerimki Allahtan
Elif__oztrk Mucizemibekliyorum_ Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah kuzum 🌸 hem kendime hemde sizlere hep dua ediyorum ❤️