Elif__oztrk ayyy bende 5. Gün öğrendim dayanamayıp yapmıştım bundan da az gözükmüştü hemen kan ver gene de kuzum ❤️

Sibelsibos Canım benim görmüştün yorumda yapmıştın ama unutmuşsun normaldir. Ben mart ayında ÖZEL bir hastaneye genel muayene için gittim altın usg baktı herşey normal kan değerlerini görelim dedi (bu sıradada hem adettim hemde doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım) SSK olmadığı için devlette yaptırdım gel dedi.Devlete gittim amh istiyorum dedim bana ne için istiyorsun bu test tüp bebek için isteniyor yaşın 39 senin doğuracağın çocuk sakat olur dedi usg baktı yumurlarında az dedi.Neyse kan alındı Amh 0.11 di sonuca baktı ve bu değerle normal hamile kalamazsın tüp bebeğe hemen başlamalısın istersen seni yönlendireyim seneye bu değerlede kalmaz dedi. Birde ekledi menopoza girersen yanıma gel dedi

Sibelsibos Ben ve eşim şok tabii Eşim dönüp ALLAHIN DEDİĞİ OLUR dedi. Moral sıfır eşim sinirli idi. Bende üzgün canım sıkkındı. Benim 2. Evliliğim ilkinden 1 ÖZEL ÇOCUĞUM var 21 yaşında. Bu Evliliğimden de 5 yaşında kızım var daha çok geç olmadan 1 tane daha olsun istedik. Çok şükür Rabbim bize ikram etti inşallah kucağımıza da alabiliriz. Evet sonuca göre tıp okumuşlar onlar böyle yorumluyor ama tekrar bir test yapalım belki bir yanlışlık olmuşturda diyebilirdi değil mi.