Elif__oztrk ayy masallah kuzum benim ne mutlu Rabbim sana bir melek gönderdi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bnde 27 yaşındayım kuzum amh düşük benimde seninle tam ters problemlere sahibiz azligida kötü çokluğuda 😁🌸
Bi bakarmısınıız ☘️
Dmrsm Ağzından bal damlıyor ya hadi hayırlısı bakalım 😍 öyle gerçekten de İnşallah senden de güzel haberler alıcaz inanıyorum buna sen de inan 💕😍
Sibelsibos 🌸🙏🏻🙏🏻
Elif__oztrk daha çok çok yeni gözün aydın olsun canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah ❤️🌸🤲🏼
Minik1Civciv inşallah canım teşekkür ederim 🤗🌸🙏🏻
Elif__oztrk inslahhh canim.benim..sende guzel haberler alirsin insaalh🤲
Elif__oztrk maşallah sağlıkla gelsin canım 🤲🪻
Miracleee 🙏🏻🙏🏻❤️
Elif__oztrk evet silik çizgi var cnm
nino033 ❤️🥲 inşallah kanda da güzel sonuçlar görürüz
Sibelsibos 😂😂😂 darısı sana olsun inşallah
IKRAM_01 ya çok tşkler eninde sonunda o bebiş bu kucaga gelicek agaaaaa😄😄😍😍😍😍
Elif__oztrk ayyy bende 5. Gün öğrendim dayanamayıp yapmıştım bundan da az gözükmüştü hemen kan ver gene de kuzum ❤️
Elif__oztrk Sağlıkla kucağına al inşallah 🐣🫶🏻
Kivircikkuala inşallah güzelim benim ❤️🥰
Elif__oztrk darısı da benim başıma bende tedaviye başlamak için sma kan sonucu bekliyorum 😭🥲
Sibelsibos Allah izniyle inşallah dualarımda olacaksın kimin duası kabul olur bilinmez.
IKRAM_01 tabiki tanımayan inşanların içten duası 1000 kat değerlidir güzel yüreğine tşk ederim tekrar 🤲🤲🤲🥰
Sibelsibos Pozitif testini 4 gözle bende bekliyor olacağım çünkü benim gebelik hikayemde bir mucizeydi Rabbim tekrar nasip etti hamd olsun.
IKRAM_01 yaaa ne güzel ya böyle mucizeler bayılıyorum yazsna okuyayım lütfen 🥰🙏🙏🙏🙏🙏