• Gebelik
  • Haziraaaaaan anneleeeriiii nerdesinizz durumlar nasil

Elisanne hic korkma ikinci guzel gectiyse ucuncu hayli hayli kolay olur inşallah, benim 3. En kolayiydi hastaneye vardiktan 1saat sonra dogmustu😁 umarim 4. Ondanda hizli olurr🎀 Allah guzel dogumlar nasip etsin🤭👶

Mayse dogumu başlatan egzersizler var onlari hic denedinmi, yoksa hic acelem yokmu diyorsun😅 ben biraz biraz yapmaya başladimdaa🎀Allah kolay dogumlar nasip etsin🤭

zge13 ay hadi insallah saglikla kucana al 🩷🩷🩷🥰

4bebeannesi o egzersizlerden bana da bahset 😂 veya youtubeye ne yazinca cikiyo bende yapam

Cicegim38 amin amin canım inşallah bu yola baş koymuş koyacak herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❤️🥰

zge13 AMİNNN İNŞALLAH GUZEL KALBİNDEN OPERİM🩷🥰

1anne2bebek__ oyysss gobusunu sevmiş annesi 😂😂 hayirlisiyla gelsinler inşallah bayramda bizimle beraberrr cocuklarimizz cok guzel duygu ilk cocuk benim eşime diyorum bu bayram 3kisiyiz ne kadar şansli bi ebeveyinleriz rabbim bu gunleride gosterdi 🩷🙏

4bebeannesi yapıyorum yapmaz mıyım pilates merdiven in çık hurma ilişki bakalım hangisi işe yarıcak ☺️ ikimizi de Allah kavuştursun yavrularımıza

Mayse ben sadece yuruyup merdiven cikiyorum ya pilates felan almadim 😂😂😂 hurma da arada yiyom

4bebeannesi Amin inşallah işte kendi sancımla değil suni ile doğuracağım için tedirginim kendi sancım olsa bu kadar korkmam 🥺