Cicegim38 kız hiç adet ağrısı yaşamadın mi sen 😅😅 adet olduğun zaman bir ağrı oluyor ya karnında o sanci işte 😅 o ağrının bir tık yükseği doğum sancısı 🥲 kaç haftalıksın aşko
Haziraaaaaan anneleeeriiii nerdesinizz durumlar nasil
B_48_A Bende 37+5 oldum 22 haftadan beri perinatalojiden devam ediyorum doğum olucağı zaman o bölümden mi doğum olucak yoksa normal gebelik bölümünden mi kaç gündür merak ediyorum gidince doktoruma sorucam da sizin bilginiz varmı?
Bir_tirtilannesi adett sancisi mi kiz ben her adetimde hastanrlik oluyom oyle agri cekiyom bu az geldi demekki vucuda alisik deyil hafif agriya 😂😂😂 36+5 aşko vucut hafif agriya sanciya alisik deyil daha agir istyo😂😂
Cicegim38 ben de tatlı badem yağı, çatlak yağı, bebe yağı sürdüm ama yine çatladım yine çatladım
SinemAkyldz_ iç karnim geniş belki ondan mu olsun bişey olmaz ama.benimki cok komik duruyor 😂😂😂😂 yirtilma bile dalga geciyo gibi 🙏😂
Bu arada sütü gelen varmi benim yok sivi bile gelmedi
Cicegim38 hahaha😂😂😂
Cicegim38 işte doğum sancısı adet sancısının bir tık üstü ben çok korkardım sancıdan bu ikinci hamileligim ilk hamileligimde sancı çekiyorum diyorum doğum sancısı bumuymuş😅😅 ki acı eşiğim çok düşüktür benim 🙃aman boşver şimdi olmasın hic ağrın falan ne zaman doğum yapacaksın o zaman olsun biraz sancın yeter 😅🤭
4bebeannesi bende seninle aynıyım canım 38+1 ve aşağıya çok baskı yapıyor doğum pozisyonuna 1 aydır girmiş bende 2 haftaya anca doğururum diye düşünüyorum
Cicegim38 süt değilde böyle arada göğüs ucum kabuk tutmuş oluyor yavaştan süt geliyor sanırım bazende iç çamaşırımda leke oluyor aşkım bir sıvı geliyor demmeki o leke yapıyor. İlk ağız sütü diyorlar ya o olabilir. Kişiden kişiye göre değişiyor bu durum ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı mesela bu hamileligimde çok az birşey sıvı geliyor göğsümden
123esr_ kiz bende cok kasiniyom ama yirtilma olmadi njr aceba gotumde bacaklarimda oldu yirtilma 😂
Bir_tirtilannesi demi bencede hissetmemem daha guzel 😂😂😂 sirtt agrim cok fazla baskada sorun yok sukur
Bir_tirtilannesi ha benim ilk gebelik post acmislar 27 haftaliklar felan sutum geliyo sut agzi geldi ilk agzi akiyo bende tık yok korkuyom sutum olmucak diue 😂😂😂😂 milletinki geldi benimki gelmedi saniyom sonra cevreme soruyom manyakmisin gelmez felan diyolar dogrunc gelir diyolar bende merak ettim soram dedim🥰🥰
Bir_tirtilannesi benimkinin de ucu kabuk tutuyor beyaz beyaz bende temizliyorum ama sivi felan uok
Cicegim38 ayakta durmakta zorlanıyorum max ayakta durma sürem 5 dk sürekli yatma uyuma istediği var , bazen nefes almayı unutuyorum 😅😅 geceleri uyuyamiyorum ateş basmasi cabasi , nasipse de salı günü doğum var 😅 endişeli ve korku içindeyım ha bebeğin herseyı hazır ama benım henuz hiçbişeyim hazır değil 😅😅
Cicegim38 37+4 deyiz doğum İçin gün sayarken idrar yolu enfeksiyonu kaptım canım çıkıyor resmen 🤦♀️ Az önce tuvalet hissi geldi tam lavobaya giderken tutamadım. Altımamı kaçırdım suyum mu geldi anlamadım 🤦♀️
Kubra-ulas bende de cikti dun ogrendim haftadan haftaya gidiyom kan idrar verdim bugun sonuca aradim enfeksiyon var dedi idrarda benimde yanma oluyo antibiyotik yazdi bana da onu ictim bugun faydasi olursa haftaya kadar insallah Allahim yardim ede bir avazda kurtuluruz insallah
Demmet valla bende bugun yikadim bebisin kiyagetlerini kendime 2 pijama 1 tanr alt pijama 3 5 kilot kilotlu bez koydum corap koydum terlik koydum o kadar 😂😂😂 hayirlisiyla gelsin minimizz bi avazda kurtulursun insAllah