Agriniz sisiniz varmi
Haziraaaaaan anneleeeriiii nerdesinizz durumlar nasil
Cicegim38 yok mide yanmam var fazlasıyla 36. Haftadayım
38 oldum bende bugün, bebek gelişimi 2 hafta geride olduğu için iki günde bir muayeneye gidiyorum iki üç gündür geceleri adet ağrısı gibi ağrım oluyor bugün nstde de bir kez oldu sancın başlamış yavaş yavaş artacak takip et dedi dr, gelişimi düzelmez nst de bebek strese girerse sezeryan olabilir ama belki bakarsın kendi sancılarnla normal doğum yaparsın çünkü bebek bir haftadır kanalda dedi
- Düzenlendi
Cicegim38 bizde bugün 38 haftalık olduk hastaneyede gittik geldik nts miz iyi normal rutin kontrollerimiz güzel ama belimin ağrısıyla değişik bi acı var göbeğimin aşağlarında bide bebeğin başı çok baskı yapıyo reflü mide yanması zaten bitirdi beni diğer türlü bunada şükür sağlıklıya katlanırım ayın 9 unda perinatolojiye gidicem kontrole büyük ihtimal pazartesi günü benim minnağımda gelir artık 39+3 olmuş olucaz 🧡🙏🏻
Salı günü sezeryan olucam kısmetse o zamana kadar normal gelirse güzel olur 😊
Bende burdayım 38+1 bekliyorum bakalım aşağı tarafta aşırı baskı hissediyorum hele tuvalette ama biliyorum yine gununu dolduracak 2 veya 3 haftam var daha🙄
Merhaba 36+3 üz bizde
Planlı sezaryen olacak 13 haziranda ( ilk doğumumda sezaryendi 20 ay önce doğum yapmıştım)
Çok zorlanıyorum idrar durumu aşırı yoruyor beni, sabah kalktığımdan beri belim de ağrı var
Son bir saattir de göbeğimin altı ağrıyor sancı gibi değil de yani regl ağrısı gibi
Kızım erken doğmuştu 35+5 şimdi oğlumuzu bekliyoruz
Cicegim38 37 haftalık 🧚🏼♀️ Bel sırt kaburga ağrım çok fazla. Özellikle gece yatamıyorum. Ayaklarımda şişiyor gün içinde çok ayakta kalırsam veya aşağıda tutarsam
38+2 olduk oğlumla yarın çatı muayenem var kafam çok karışık boynunda kordon var herşey çatımın durumuna bağlı gitgide yeri kalmadı çocuğun bir tarafa toplanıp duruyor uykuyu unuttum sağlıkla gelse başka bişey istemiyorum
Cicegim38 38+6 haftadayım hafif kramplar giriyo ara sıra hergün de değil yani başkada gelmeye dair belirti falan yok içeride keyfi yerinde herhalde bel ağrısı kaburga ağrısı var o kadar
Cicegim38 noooooo sadece bir kere cok agrım oldum dayanılmayacak tamam dedi geliyor 39 dum o zaman düzensiz sancı Bi parmak acıklık denildi nişanım da geldi ondan sonra şimdi 39+3 üm doguma 4 gün kaldı diyor uygulama bebek haftası ile de uyumlu ama sancım falan yok merakla bekliyorum gercekten 😏
Alimenur oyy benimde 37 olmaya 36+5 iz bizde nasil gidiyor agriniz siziniz varmi hayirli sonuclar olsunn
Dilaraanl benimde arada yemekten sonra oluyor sirtim ve gogsumun altina. Baski daha fazla oluyo oturamiyorum yatmak istyo hep