Haziraaaaaan anneleeeriiii nerdesinizz durumlar nasil
zge13 ay hadi insallah saglikla kucana al 🩷🩷🩷🥰
4bebeannesi aminnn aminn
4bebeannesi o egzersizlerden bana da bahset 😂 veya youtubeye ne yazinca cikiyo bende yapam
Cicegim38 39+4 ten selamlar diyorum 😀 Bazen adet sancısı bazen gaz sancısı gibi vuruyor ama yeri rahat galiba gelmeye niyeti tok gibi🙃
1anne2bebek__ bizim günümüz de sizle aynı keyfi yerinde galiba beyimizin bekliyoruz öyle..
zge13 AMİNNN İNŞALLAH GUZEL KALBİNDEN OPERİM🩷🥰
1anne2bebek__ oyysss gobusunu sevmiş annesi 😂😂 hayirlisiyla gelsinler inşallah bayramda bizimle beraberrr cocuklarimizz cok guzel duygu ilk cocuk benim eşime diyorum bu bayram 3kisiyiz ne kadar şansli bi ebeveyinleriz rabbim bu gunleride gosterdi 🩷🙏
Aybk_11 sizde insallah saglicakla alirsiniz kucaniza 🩷🥰
4bebeannesi yapıyorum yapmaz mıyım pilates merdiven in çık hurma ilişki bakalım hangisi işe yarıcak ☺️ ikimizi de Allah kavuştursun yavrularımıza
Cicegim38 inşallah sağlıkla gelsinlerr inşallah 💘
Mayse ben sadece yuruyup merdiven cikiyorum ya pilates felan almadim 😂😂😂 hurma da arada yiyom
Cicegim38 aynen öyle yeterki bizde bebeklerimiz de sağ salim atlatalım doğum anını
4bebeannesi Amin inşallah işte kendi sancımla değil suni ile doğuracağım için tedirginim kendi sancım olsa bu kadar korkmam 🥺
ku4iremmmm- aynen oyle hayirlisiyla acisiz atlatalim🩷🙏