gokcem533427
Ilk gebeligimde 32 kilo aldim
Suan 3 aylik hamileyim 4 kilo aldim
Bulanti ve yemek yememe olmasina ragmen 🤦🏻‍♀️
Gercekten buladar az alan varmiymis 😅

70 ile hamile kaldım 16. Haftadayim iki kilo almışım. Et, köfte, tavuk falan yiyince ağır geliyor çıkarıyorum. Galiba o yüzden pek kilo almıyorum yoksa bünyem kilo almaya çok müsait

56 kilo ile hamile kaldım, 36 haftalık hamileyim 68 kiloyum 🥰

• Azr bunu beğendi.

krdgzmm 🥰🥰🥰 sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almak nasip olur inşAllah🫶🩷🩵

Arzuu_t bende ilk gebeligimde 16 kg almıştım bu ikinci gebeliğim ne yazık ki çok aldım 😔

123.9 idim hamile kaldığımda şuan 29+4 deyim 120 kiloyum.

Arzuu_t
    64 kg ile hamile kaldım, 36+2 haftalığım, 84 kg yim. 9 ayda 20 kg aldım yani. Boyum 170 ama o bile kaldırmıyor artık. Sanırım bulantısız sorunsuz rahat hamileliklerde kilo alımı benimki gibi kolay oluyor 😅 bir de tatlı düşkünlüğü olunca 🐿️

46 kiloyla hamile kaldım 7 kilo aldım şuan 20 haftalığım sizce kilo alımı fazla mı normal mi ilk hamilelik

30 artı 3
      64 ile başladım 69 kg yum artı 5 ile devam kaç olurum bilmiyorum canlar

57 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum 38 haftamdayım en fazla 1 kilo daha alırım ve hamileliğim çok rahat geçti bulantım falan hiç olmadı ben sadece bebeğe giden şeyler yiyiyorum ekmek hamur işi tatlı hamileliğim boyunca hiç yemedim 5 ayda. Beri hergün yürüyorum bol su içiyorum

İlkinin doğum kilolarını veremeden ikinciye hamile kaldım. 95 kiloyla hamile kaldım. İlk zamanlar bulantı vs olunca 93 e düştü şimdi 31 haftalığız 95.7 olmuşum oğlum şükür normal gelişiminde. Sanırım kilolu olunca çok fazla almıyorsunuz. İlk hamileliğimde 17 kilo almıştım. Emzirince hepsi gitmişti aslında ama evde durunca ve memeyi erken bırakınca geri aldım o kiloları.

66 kiloyla kaldım 18 gün kaldı ve ben sanırım 90 oldum helal size kızlar hiç almamışsınız kdkd

Ygllll buna katılmıyorum kilolu hamile kaldım ve aldım da şimdi kilo alımını nasıl durururum diye bakıyorum 😅

57 ile hamile kaldım kusmadan dolayı 50 ye düstüm şuan 30+4 haftaligim en son 3 hafta önce gittim kontrole 65 kiloydum