ZinnetCukurCaglayan Btlktr bende öyleyim ama 10 kilo almışım neye aldım bilmiyorum bebeğimde minyonmuş
Bernasnli babymomy_ üzülme kilo almayanların zaten kilo fazlası var beden kitle indeksine göre kilolulardır. 21 haftalığım bende 3 kilo aldım ama birşey yiyemiyorum midem kaburgama baskı yapıyor acıyor şükür bebek 1 hafta önden gidiyor sağlıklı
Busraa_44 babymomy_ bende sendenim50kiloyla hamile kaldım 5kilo aldım daha 20ye yeni girdim bebisler sağlıklı olsunlar da hiç moralini bozma bence
Ebebe babymomy_ üzülme ben de 20 haftadayim 7 kilo aldım yalnız değilsin. Sen kaç kiloyla hamile kalmıştım
krdgzmm 27 kilo aldım,doğuma son 2 haftam. Nasıl bu kadar az kilo aldınız gerçekten hayretler içindeyim ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kilo almaya başladım 😀
ilknur_00 Prensannesi72 keyfi değil sağlık.sorunlarindan dolayı alamadım böbreğime stent takıldı falan derken şimdi iştahımı toparlamaya çalışıyorum. Kilo aldım diye uzulenler sağlıklı olun yeterli kilo alınır verilir sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ❤️
Arzuu_t gokcem533427 Ilk gebeligimde 32 kilo aldim Suan 3 aylik hamileyim 4 kilo aldim Bulanti ve yemek yememe olmasina ragmen 🤦🏻♀️ Gercekten buladar az alan varmiymis 😅
Kbrakblut Merve3801 bende aynı senin gibi başladım şimdi 32. Haftadayım ve 70 kilo oldum inşallah daha fazla almam 😭
gokcem533427 Arzuu_t bende ilk gebeligimde 16 kg almıştım bu ikinci gebeliğim ne yazık ki çok aldım 😔
gizemtasbasi Arzuu_t 64 kg ile hamile kaldım, 36+2 haftalığım, 84 kg yim. 9 ayda 20 kg aldım yani. Boyum 170 ama o bile kaldırmıyor artık. Sanırım bulantısız sorunsuz rahat hamileliklerde kilo alımı benimki gibi kolay oluyor 😅 bir de tatlı düşkünlüğü olunca 🐿️
Antalya18 70 ile hamile kaldım 16. Haftadayim iki kilo almışım. Et, köfte, tavuk falan yiyince ağır geliyor çıkarıyorum. Galiba o yüzden pek kilo almıyorum yoksa bünyem kilo almaya çok müsait