HappyMom 24. Haftamdayım 2 kilo aldım sadece 💕
Hamilelikte Kilo Kontrolü 🤰
58,5 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum, 22. Haftadayım 1,5 kilo aldım.
27 kilo aldım,doğuma son 2 haftam. Nasıl bu kadar az kilo aldınız gerçekten hayretler içindeyim ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kilo almaya başladım 😀
@Berce_23 Ben de öyle 4 ayda 8 kilo almışım🥹 Çok aşırı yiyen birisi de değilim 😕
58 ile hamile kaldım şuan 30 haftalığız 70 oldum offff
Prensannesi72 keyfi değil sağlık.sorunlarindan dolayı alamadım böbreğime stent takıldı falan derken şimdi iştahımı toparlamaya çalışıyorum. Kilo aldım diye uzulenler sağlıklı olun yeterli kilo alınır verilir sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ❤️
krdgzmm al benden de o kadar bende 30 kg aldım 36+2 yim 🤦♀️🤷♀️
gokcem533427 sizinle günümüz aynı🥰
- Haftayım 3 kilo aldım 🥰 57 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum
gokcem533427
Ilk gebeligimde 32 kilo aldim
Suan 3 aylik hamileyim 4 kilo aldim
Bulanti ve yemek yememe olmasina ragmen 🤦🏻♀️
Gercekten buladar az alan varmiymis 😅
70 ile hamile kaldım 16. Haftadayim iki kilo almışım. Et, köfte, tavuk falan yiyince ağır geliyor çıkarıyorum. Galiba o yüzden pek kilo almıyorum yoksa bünyem kilo almaya çok müsait
56 kilo ile hamile kaldım, 36 haftalık hamileyim 68 kiloyum 🥰
krdgzmm 🥰🥰🥰 sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almak nasip olur inşAllah🫶🩷🩵
Arzuu_t bende ilk gebeligimde 16 kg almıştım bu ikinci gebeliğim ne yazık ki çok aldım 😔
123.9 idim hamile kaldığımda şuan 29+4 deyim 120 kiloyum.
Hazarbuse58 normalden spinal sezeryana dönüldü canım
Arzuu_t
64 kg ile hamile kaldım, 36+2 haftalığım, 84 kg yim. 9 ayda 20 kg aldım yani. Boyum 170 ama o bile kaldırmıyor artık. Sanırım bulantısız sorunsuz rahat hamileliklerde kilo alımı benimki gibi kolay oluyor 😅 bir de tatlı düşkünlüğü olunca 🐿️
46 kiloyla hamile kaldım 7 kilo aldım şuan 20 haftalığım sizce kilo alımı fazla mı normal mi ilk hamilelik
30 artı 3
64 ile başladım 69 kg yum artı 5 ile devam kaç olurum bilmiyorum canlar