58,5 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum, 22. Haftadayım 1,5 kilo aldım.

27 kilo aldım,doğuma son 2 haftam. Nasıl bu kadar az kilo aldınız gerçekten hayretler içindeyim ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kilo almaya başladım 😀

58 ile hamile kaldım şuan 30 haftalığız 70 oldum offff

Prensannesi72 keyfi değil sağlık.sorunlarindan dolayı alamadım böbreğime stent takıldı falan derken şimdi iştahımı toparlamaya çalışıyorum. Kilo aldım diye uzulenler sağlıklı olun yeterli kilo alınır verilir sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ❤️

gokcem533427
    Ilk gebeligimde 32 kilo aldim
    Suan 3 aylik hamileyim 4 kilo aldim
    Bulanti ve yemek yememe olmasina ragmen 🤦🏻‍♀️
    Gercekten buladar az alan varmiymis 😅

70 ile hamile kaldım 16. Haftadayim iki kilo almışım. Et, köfte, tavuk falan yiyince ağır geliyor çıkarıyorum. Galiba o yüzden pek kilo almıyorum yoksa bünyem kilo almaya çok müsait

56 kilo ile hamile kaldım, 36 haftalık hamileyim 68 kiloyum 🥰

• Azr bunu beğendi.

krdgzmm 🥰🥰🥰 sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almak nasip olur inşAllah🫶🩷🩵

Arzuu_t bende ilk gebeligimde 16 kg almıştım bu ikinci gebeliğim ne yazık ki çok aldım 😔

123.9 idim hamile kaldığımda şuan 29+4 deyim 120 kiloyum.

Arzuu_t
      64 kg ile hamile kaldım, 36+2 haftalığım, 84 kg yim. 9 ayda 20 kg aldım yani. Boyum 170 ama o bile kaldırmıyor artık. Sanırım bulantısız sorunsuz rahat hamileliklerde kilo alımı benimki gibi kolay oluyor 😅 bir de tatlı düşkünlüğü olunca 🐿️

46 kiloyla hamile kaldım 7 kilo aldım şuan 20 haftalığım sizce kilo alımı fazla mı normal mi ilk hamilelik

30 artı 3
        64 ile başladım 69 kg yum artı 5 ile devam kaç olurum bilmiyorum canlar