90 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 83 kiloya düştüm bulantılardan şimdi 26. Haftamızdayız 90 kiloyum bebişimde çok iyi çok şükür 😊

96 ile hamile kaldım 90a düştüm 41.haftada 97 ile doğuma girdim şuan 25 günlük oğlum 85e düştüm. Az öz yiyin her şekilde alınmıyor kilo fazlası gidiyor hatta. Hamilelik boyu hersey çok iyiydi hatta 3700 dendi doğum olacağı gün 3500 doğabilir oynama oluyor dedi doktor 4040gr doğdu oglum

HappyMom iki hamileliğimde de her ay bir kilo aldım toplamda 9 kilo doktorum iyi bakıyor yapı olarak zaten minyonum çok kilolu biri değildim 54 kiloyla hamile kaldım genelde bebeği kilo aldırıcak şeyler yiyorum

73 kiloyla hamile kaldım 8 buçuk kilo aldım 37+3 hafta olduk ☺️

59 ile hamile kaldım. 3 ve 5. Ay arasında 56 kiloya düştüm. Şuan 8. Aydayız 70 kiloyum. 1 kilo fazlam var şuan. Doğuma kadar veririm inşallah

65 kilo ile hamile kaldım 19+4 gün kilo 73 çok fazla aldım

33.haftadayim 7 kilo aldım bebeğin kilo alacağı besinler tüketmeye çalışıyorum

babymomy_ üzülme kilo almayanların zaten kilo fazlası var beden kitle indeksine göre kilolulardır. 21 haftalığım bende 3 kilo aldım ama birşey yiyemiyorum midem kaburgama baskı yapıyor acıyor şükür bebek 1 hafta önden gidiyor sağlıklı

babymomy_ bende sendenim50kiloyla hamile kaldım 5kilo aldım daha 20ye yeni girdim bebisler sağlıklı olsunlar da hiç moralini bozma bence