Busakturk evet çok oldu ben alalı. Aynen bende onda gördüm bir kaç kişide daha gördüm instagramda öyle aldım.

Sen5155 sizmi başvurdunuz nasıl oluyor belediye yi ariyarakmi yoksa hemn geliyormu bebek doğmadan once

Zara home bebek müslin çantaları çok güzel doğumunuza daha varsa fiyat takibi yapın zara çok güzel indirime giriyor uyguna yakalayabilirsiniz

Tomris1 benettonun yeşil çantasını aldım e bebekten, kocaman baya geniş içi dışı da zaten kaliteli ben çok beğendim

Elele markasının sırt çantasını aldım aşırı memnunum bebek arabası askı Aparatı da mevcut birsuru gözü var içinde ayriyeten hediye kirli bez poşeti ve termoslu iki adet çantası var küçük. Tavsiye ediyorum ben 😊

Kubare134 f36 modelini aldm ben canim henuz termal bolumunu kullanmıyorum oyuzden o ozelligi guzelmi gercekten sicagi sicak soğuğu soguk tutuyormu deneyip gorucem ama canta cok kurtarici busuru kiyafet bez vs aliyor ici

Ben bu çantayı aldım gayet kaliteli ve geniş kullanmadım henüz bebiş doğmadığı için ama iş görecek gibi 😍

Dilan1999 ben kocaeli de oturuyorum burda 153 ü aradığında ya da büyükşehirin internet sitesinden başvuru yapıldığında eğer 28. Haftayı doldurduysan randevu veriyorlar ebeyle beraber geliyorlar. Ebe bilgi veriyor hemde çantayı veriyor içinde de bir sürü şey var. Bebek bezi krem yastık vs

Tomris1 evimde büyüklüğü plaj cantai kadar çantam car onu kullanacagim gereksiz bence anne cantasi

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Nskmkk galiba bilmiyorum bir fenomen önerisiyle aldım güzel ve hoş

ysmngny07 selam kumaş açısından nasıl fotoğraf atma şansınız var mı

4 ay sonra

nur6565 hangi modelini aldınız ben kararsız kaldım angel model çok hoşuma gitti 2 çanta olması birde F-36 var karar vermek çok zor