Elotyy ay bende 1 gram kilo vermede olmadı 🤣 ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım
Kaç Kilo Aldık? 🤰
Gulsah1903 ay vermek almaktan kötü ya
Bebisannneessi
Ben 88 kilo ile hamile kaldım. İlk haftalarda mide bulantısı ve iştahsızlık sebebiyle 83 kiloya kadar düştüm. 16. Haftaya kadar 83 ile devam ettim ama sonra birden kilo almaya başladım. Şu anda 22+2 haftalık olduk 86.5 kilo olmuşum. Kilolu hamile kaldığım için çok endişe etmiştim inşallah çok fazla kilo almadan tamamlamak nasip olur 🤲🏻🌸
Bebisannneessi 35+3 72 kiloyum hamilelik başlangıç kiloma ge döndüm 😅
Selcennnn bende 10 kilo diye kendime kota koydum ama bilemiyorum yaa yolumuz cok uzun daha 😒
Fuhrer mecbur maalesef 🥹 bu süreci asla bu şekilde geçirmek istemezdim
Tugraseda önemli olan sağlıklı olmak kiloyu çok dert etmememiz lazım aslında ama olmuyor 🥲😂
Selcennnn sağlıkta kilodan geçiyo ama. tansiyon problemleri,şeker, ödem herseyin ucu kiloya bağlı
Bebisannneessi 26 haftalığım 7 kilo almışım :(
Glymen aceba gene alırmıyım kilo korkuyorum hiç bir şey olmuyor elbise falan vücudum ağır çok yoruluyorum 😔
Bebisannneessi en son 16 haftalıkken tartılmıştım 51 le hamile kaldım 55 buçuktum 2 hafta sonra doktor randevum var bakalım
Bebisannneessi oo iyi bile almışsın ben 6. Ayıma kadar 7. Ayıma kadar hep kustum 44 kilo falandım sonra birden bi aldım şuanda 62 kiloyum 38+2 yiz perşembe doğumum var
Bebisannneessi 30 haftalık hamileyim 48 le hamile kaldım şimdi 65 kiloyum🤭
Aysegulinanc tamamı gitti canım şu an hamilelikten önceki gibiyim biraz karnım var doğal olarak 40 gün oldu doğum yapalı yamuna korse takıyorum aklıma geldikçe
Bebisannneessi 25 hafta hiç kilo almadım çok şükür bebeğim sağlıklı. İştahım hiç yok
@Bebisannneessi 29+4 ve 13 kilo aldım. Çok fazla sanırım moralim bozuldu tartıyı görünce
Bebisannneessi 33 haftalik hamikeyim 5 bucuk kilo aldim
Guz06 bnce onlarda tartı yok önce kusup kilo kaybediyorlar sonra üzerine kilo azıcık alınca az aldim oluyor mantıken hafta ilerledikçe kilo alımının hızlanması lazım, her zamanki kadar yesen bile vücut ağır hareket ettiği için enerji harcamz gene birikir🤪