Aysegulinanc tamamı gitti canım şu an hamilelikten önceki gibiyim biraz karnım var doğal olarak 40 gün oldu doğum yapalı yamuna korse takıyorum aklıma geldikçe

Guz06 bünye meselesi bence yada gerçekten az alan var 😇nedense benim çevrem hep çok kilo aldı arkadaşlarım vs az kilo alan duymadım görmedim hiç 🤔🤣🤣

Guz06 bnce onlarda tartı yok önce kusup kilo kaybediyorlar sonra üzerine kilo azıcık alınca az aldim oluyor mantıken hafta ilerledikçe kilo alımının hızlanması lazım, her zamanki kadar yesen bile vücut ağır hareket ettiği için enerji harcamz gene birikir🤪

Aynenkanka ay çok iyi inşallah benim aldıklarım da gider göbeği bi şekilde korse spor hallederiz canım çok saol🤍

Prensannesi72 İlk hamileliğimde 17 kilo almıştım şuanda daha 6 ayda 6 kilo son aylarda insan yine alıyor ama verilmeyecek bir şey değil tabiki 😊

Bebisannneessi ilk gebeliğimde 10kg alarak doğum yaptım,2.de 5aylık 3kg aldım bu da muhtemelen 10kg alarak doğururum inşallah 😀

Bebisannneessi 14+1 67ile başladım suan 64um boyum 170kilolu da başlamadım mide bulantılarımda geçti ama henüz almadım.

Zayıf hamile kaldığım için kilo alınca seviniyorum🕺🏻 43’tüm bugün 53 olmuşum ve haftam 24+5🤩