Kızıma isim bulamıyorum 😭
Csknaz ben beren koyacağım ❤️
Siz daha güzelini bulup koyarsınız çocuğunuza !
İnsanların kararlarına saygı duymayı ve düzgün üslupla konuşmayı tavsiye ediyorum.
Handeak hahhahaha cevabınıza bayıldım 🥰 adıyla yaşasın prenses Karaca’nız❤️
Csknaz Eşim öykü istedi ben belinay kadar belinay oldu bende 23+5im
Çok teşekkür ederim 🥰 keşke herkes sizin kadar güzel dileklerde bulunmayı denese. Sonuçta burada beklerimize kavuşmaya gün sayıyoruz 🙏🏼
Handeak siz nasıl ki diğer isimlere tuhaf diyorsunuz sizinki de normal değil 🤷🏻♀️
Melegimm_2509 söylediğiniz şey ne kadar ayıp. Sizi ilgilendiren bir durum mu ya da hanımefendi kızının ismi için sizden yorum beklentisine girdi mi? Tek tuhaf şey yorumunuz.
Csknaz derin , lilya bu iki ismi çok beğeniyorum
Bugün kızımız olacağını öğrendik 💕 elisa larin istiyoruz inşallah 💕 elisa cennet kapısında bekleyen melek demek, larin ise superisi. Benim adım da superisi anlamında o yüzden görünce kızım olursa larin olsun istiyordum.
Ahsen, miray, lina, armin, lila, Nil isimleri de güzel 🌸
Eminedmghcgllr oğlumda hiç zorlanmadım ama kız da gerçekten ne koyucam bende kararsızım
Csknaz Asya
Eminedmghcgllr benim kızım da asya bence tek köy ikiye gerek yok heryerde çok beğenilen sevilen bı isim oldu bende çok tereddüt etmiştim iki isim olsun derdim şuan iyiki tek koymuşsuz diyorum 3 yaşında şuan çok güzel bir isim