• isimler
  • Kızıma isim bulamıyorum 😭

30+5 olduk bizde Hala isimde karar veremeyenlerdeniz…☺️ Abimiz Asel Mina istiyordu.. Eşim Miray dedi.. Ben Ceylin yada Nilay diye düşünüyordum..Sonuç olarak hala ismimiz belli değil

Csknaz Kızımın ası Doğa çok severek koydum 🌸 Aklımda kalanlar da Deva Yade ve Leyla 🥰

Melegimm_2509

Adı değişik olsun diye düşünmedik içimize sinen tek iaim Karaca oldu. Maalesef sizin dediğiniz gibi çocuklara liya miya siya elis belis lilya gibi tuhaf tuhaf isim koyanlar düşünsünler.

Kızım olsaydı adı Belis olacaktı. Allah bana erkek nasip etti ona isim bulamadık daha 🤷🏻‍♀️ Erim düşünüyoruz.

Melegimm_2509 insanlar heves etmiş karar vermiş neden saygı duymuyorsunuz acaba hamile birine tuhaf falan diyorsunuz isim için. Hoşunuza gitmiyorsa siz koymayin ama hamile bir insana çocuğu için heves ettiği isme tuhaf demek doğru değil lütfen kırmayın kimseyi.

Csknaz biz Alina koycaz
      Mihrimah
      Adel
      Lina
      Asel
      Sofya
      Jasmin
      Bunlürida oneririm

Csknaz ilk kızımın adı öykü Buda ikinci beren olucak 🤭🌸

Havvaca

Maalesef ki insanlar empati duygusunu yitirmiş Havva hanımcım. Akıllarından geçen her şeyi herkese söyleyebileceklerini düşünüyorlar önünü arkasını düşünmeden. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Burada herkes birbirine sağlıkla gelsinler derken aramızda istisnalar da oluyor 🤷🏻‍♀️

Handeak kesinlikle katılıyorum. Sen beğenmedin diye ben çocuğumun ismini değişecek değilim sana ister güzel gelir ister kötü. Bunun kararını verecek olan benim. Takmayın gönlünüzden ne gecwrse o olsun tabiki ✨Sağlıkla gelsin minik Karaca💞