Kizlarr bayrama 1 ay var agirlasmadan yapsam mi diyorum 25 haftalığım sizde durumlar nedir
Bayram temizliklerine başladınız miii
Deryaa00 31+4 haftalık hamileyim 3 gündür süpürge tutacak halim bile yok o kadar ağrım var benim doğum zaten temmuz gibi Haziran ortası annem gelecek o yapacak halıları yıkamaya verecez evim küçücük zaten
Anonim3447 yaa bende muhtemelen o haftalarda kötü olurum erkenden yapayım temizliğimi o zaman doğuma yakında ince bir temizlik yaparım
Anonim3447 benimde evim çok büyük değil ama yardımcı olacak kimsem yok eşim anca perde asıp koltuklari cekmede itmede yardım edebilir
Deryaa00 kendini yormadan yavaş yavaş yap sırtını zorlama
Anonim3447 evet canım vajinamda baskı var v3 çocuğun başı asagidaymis zaten hareketlerim kısıtlı
😂😂ha dogurdum ha dogurcam doye her hafta sonu temizlik yapıyorum ama hala yok bayram kalsın kenarda 😁
Deryaa00 26 haftalığım haftaya boya yaptiricaz evi . Halıları perdeleri yıkamaya vericem doğum zamanıda ince temizlik yaparım. Son aylara bırakmak istemiyorum o vakitler yıllık izni çıkıcam büyük oğlum denize falan istiyor
Deletedmom_116 daha napicaksin canım şimdi heryer mis gibidir bosver dinlen🤣
Deryaa00 😂😂Toz duman oluyo Daha bıraksalar halı silcem 😂😂
Golge98 Supurmekte ne mi var 😂Çocuğu aşağıda kanalda Vajinayı delen birisi olarak sesleniyorum supuremiyosun ev seni supuruyo 😂😂😂
Deletedmom_116 yorma kendini çocuk elinde temizlik bezleriyle doğacak 🤣