Anonim3447 Deryaa00 31+4 haftalık hamileyim 3 gündür süpürge tutacak halim bile yok o kadar ağrım var benim doğum zaten temmuz gibi Haziran ortası annem gelecek o yapacak halıları yıkamaya verecez evim küçücük zaten
Golge98 Deryaa00 yap tabi dinlene dinlene anca yetişir fazla ilerlemeden yap haftan ilerledikce kisitlaniyosun 33 haftadan sesleniyorum 😆
ipekss Deryaa00 bayrama değil de düğün var ona gelecekler o yüzden temizlemem lazım ama hiçbir şey yapmadım abla gelsin temizlesin napim 😂
Seval2468 Deryaa00 26 haftalığım haftaya boya yaptiricaz evi . Halıları perdeleri yıkamaya vericem doğum zamanıda ince temizlik yaparım. Son aylara bırakmak istemiyorum o vakitler yıllık izni çıkıcam büyük oğlum denize falan istiyor
Deryaa00 Anonim3447 yaa bende muhtemelen o haftalarda kötü olurum erkenden yapayım temizliğimi o zaman doğuma yakında ince bir temizlik yaparım
Deryaa00 Anonim3447 benimde evim çok büyük değil ama yardımcı olacak kimsem yok eşim anca perde asıp koltuklari cekmede itmede yardım edebilir
Ulviyya-25 Anonim3447 ya bende 31+6 yım.gün gribi de oldum,ondan mı halsizliğim diye düşünüyorum.çok üşengeç oldum bu haftadan🥲evi temizlemek,yemek yapmak,yemek bile istemiyorum🤷🏻♀️resmen tembelleştim.1iş yapıp 1saat dinleniyorum🤦🏻♀️
Deryaa00 Anonim3447 evet canım vajinamda baskı var v3 çocuğun başı asagidaymis zaten hareketlerim kısıtlı
Keyfimin-kahyasi-misin 😂😂ha dogurdum ha dogurcam doye her hafta sonu temizlik yapıyorum ama hala yok bayram kalsın kenarda 😁
Deryaa00 Seval2468 bencede canım iznini kendine ayır zaten çalışacağın kadar çalışmışsın şimdiden yap rahatla
Keyfimin-kahyasi-misin Golge98 Supurmekte ne mi var 😂Çocuğu aşağıda kanalda Vajinayı delen birisi olarak sesleniyorum supuremiyosun ev seni supuruyo 😂😂😂
Deryaa00 Golge98 kız bende öyle diyordum ama geçen gün 13 saat sancı çektim çocuk dönmüş başı aşağıda şu an ve aşırı baskı yapıyor 🤣