Golge98 Deryaa00 yap tabi dinlene dinlene anca yetişir fazla ilerlemeden yap haftan ilerledikce kisitlaniyosun 33 haftadan sesleniyorum 😆
Deryaa00 Anonim3447 benimde evim çok büyük değil ama yardımcı olacak kimsem yok eşim anca perde asıp koltuklari cekmede itmede yardım edebilir
Deryaa00 Anonim3447 evet canım vajinamda baskı var v3 çocuğun başı asagidaymis zaten hareketlerim kısıtlı
Keyfimin-kahyasi-misin 😂😂ha dogurdum ha dogurcam doye her hafta sonu temizlik yapıyorum ama hala yok bayram kalsın kenarda 😁
ipekss Deryaa00 bayrama değil de düğün var ona gelecekler o yüzden temizlemem lazım ama hiçbir şey yapmadım abla gelsin temizlesin napim 😂
Seval2468 Deryaa00 26 haftalığım haftaya boya yaptiricaz evi . Halıları perdeleri yıkamaya vericem doğum zamanıda ince temizlik yaparım. Son aylara bırakmak istemiyorum o vakitler yıllık izni çıkıcam büyük oğlum denize falan istiyor
Deryaa00 Seval2468 bencede canım iznini kendine ayır zaten çalışacağın kadar çalışmışsın şimdiden yap rahatla
Keyfimin-kahyasi-misin Golge98 Supurmekte ne mi var 😂Çocuğu aşağıda kanalda Vajinayı delen birisi olarak sesleniyorum supuremiyosun ev seni supuruyo 😂😂😂
Deryaa00 Golge98 kız bende öyle diyordum ama geçen gün 13 saat sancı çektim çocuk dönmüş başı aşağıda şu an ve aşırı baskı yapıyor 🤣
Keyfimin-kahyasi-misin Golge98 Dogurmadim bu gidişle de Yaşından önce doguramicam sjsjs oyun oynuyo benim sıpa Haiz bebekler kendi isteğiyle gelişimini durudup başlatılmış benimki keyfi durduru kendini şimdi De gelişmesi tutu 😂😂gelisincede almiyolar kaldık yani sancılarima güveniyorum duzenlilee 😂😂
Keyfimin-kahyasi-misin Deryaa00 Saglam ama Sanki deliniyo Kemiklerinin biri tuzla buz ediyo Yani nasi anlatsam çok fena bir durum🥴😁😂